روش آماده کردن پیتزا پیراشكى قلبى با خمیر جادویى

[ad_1]

 

طرز تهیه پیتزا پیراشكى قلبى,درست کردن پیتزا پیراشكى قلبى

پیتزا پیراشكى قلبى با خمیر جادویى

 

مواد لازم برای پیتزا پیراشكى قلبى :

 آرد۳ لیوان 
 روغ مایع ۶ قاشق غذاخوری
نمک  ۱ قاشق چایخوری 
 تخم مرغ ۱ عدد
شیر یا آب۱ لیوان
خمیر مایه۳ قاشق چایخوری
شكر۴ قاشق چایخوری

 

روش آماده کردن پیتزا پیراشكى قلبى : 

خمیر مایه، شیر ولرم كه دست نسوزه و ۲ قاشق چایخوری شكر را داخل ظرفى ریخته مخلوط كرده و ۱۰ دقیقه اجازه مى دهیم تا مایه عمل كف كند بعد در ظرف دیگرى مابقى شكر، تخم مرغ، روغن و نمک را با هم مخلوط كرده تا یكدست شوند و خمیر مایه آماده را با چند قاشق آرد مخلوط كرده و به مواد قبلى اضافه كرده هم زده و سپس مابقى آرد را كم كم اضافه كرده تا جایى كه خمیر جمع و به دست نچسبد روى سطحى آرد بپاشید و ۱۰ دقیقه خمیر را ورز بدهید و روى سطح كار بكوبید و باز كنید كه خمیر نرم و لطیفى بدست بیاید.

 

بعد خمیر را داخل كیسه نایلون در جاى گرم به زمان یک ساعت استراحت مى دهیم تا حجم خمیر دو برابر شود و پف كند. این خمیر خیلی عالى و بافت و ماندگارى خوبى دارد و كار با آن خیلی راحت است و تا چند روز در یخچال قادر هستید نگه دارى كنید این خمیر ترد و سبک و مناسب براى انواع غذاها، پیراشكى، كلوچه، نان صبحانه، پیتزا و نان هاى شكم پر هست یا به تنهایى در روغن سرخ كنید مى توانید استفاده كنید.

 

[ad_2]

منبع : بیتوته

بیشتر بخوانید :

آخرین دیدگاه‌ها