[ad_1]
ارزش غذایی و کالری موجود در نان سوخاری
خواص نان سوخاری
نان سوخاری، نوعی نان است که از آرد گندم آماده کردن می گردد. نان سوخاری به صورت برشته و خشک در دسترس مردم قرار می گیرد به همین علت به نان های برشته معروف هستند. نان سوخاری یکی از خوبترین نان هایی است که اشخاص دیابتی قادر هستند استفاده کنند. به علت خشک بودن این نان قادر هستند آن را به زمان زیادتری نگهداشتن کنند.
روش آماده کردن نان سوخاری
مواد تشکیل دهنده اصلی | ارزش |
---|---|
چربی کل | ۷.۲ گرم |
کربوهیدرات | ۷۲ گرم |
پروتئین | ۱۴ گرم |
قندها | — |
کربوهیدرات خالص | ۷۲.۳ گرم |
کلسیم | ۲۷ میلی گرم |
مس | ۰.۲۴ میلی گرم |
آهن | ۲.۷۲ میلی گرم |
منیزیم | ۳۶.۰۰ میلی گرم |
فسفر | ۱۵۳.۰۰ میلی گرم |
پتاسیم | ۲۴۵.۰۰ میلی گرم |
سلنیوم | ۲۰.۱۰ میکروگرم |
سدیم | ۲۵۳.۰۰ میلی گرم |
روی | ۱.۱۰ میلی گرم |
آب | ۵.۵۰ گرم |
کلسترول | ۷۸.۰۰ میلی گرم |
ویتامین ها | |
ویتامین B1 | ۰.۴۰۴ میلی گرم |
ویتامین B2 | ۰.۳۹۹ میلی گرم |
ویتامین B3 | ۴.۶۲۵ میلی گرم |
ویتامین B6 | ۰.۰۴۷ میلی گرم |
ویتامین B9 | ۱۰۳.۰۰ میکروگرم |
ویتامین B12 | ۰.۱۸ میکروگرم |
ویتامین C | ۰ میلی گرم |
ویتامین E | — |
ویتامین K | — |
ویتامین A | ۱۲.۰۰ میکروگرم |
ویتامین D | — |
[ad_2]
منبع : بیتوته
آخرین دیدگاهها