[ad_1]
ارزش غذایی و کالری موجود در زرشک پلو با مرغ
خواص زرشک پلو با مرغ
یکی از غذاهای سنتی و خوش طعمی ایرانی زرشک پلو با مرغ میباشد. زرشک سبب بهبود انواع بیماریهای تنفسی از جمله: گلودرد، گرفتنگی بینی و….. میشود. همچنین زرشک برای خاصیت منقبض کنندهای که دارد.گوشت مرغ که از دسته خانوادهی گوشت سفید میباشد، ازبرای داشتن باشید، مانع پیشرفت آلزایمر و اکثر بیماریهای مغزی میشود. گوشت مرغ مملو از پروتئین بوده که سبب عضله سازی میشود .
روش آماده کردن زرشک پلو با مرغ
مواد تشکیل دهنده اصلی | ارزش |
---|---|
چربی کل | ۱۱.۲۲ گرم |
کربوهیدرات | ۲۱.۶۷ گرم |
پروتئین | ۱۱.۸۳ گرم |
قندها | ۱.۵۲ گرم |
کربوهیدرات خالص | – |
کلسیم | ۱۰.۲۸ میلی گرم |
مس | ۰.۰۷ میلی گرم |
آهن | ۰.۶۷ میلی گرم |
منیزیم | ۱۷.۱۱ میلی گرم |
فسفر | ۹۵.۳۱ میلی گرم |
پتاسیم | ۹۷.۰۶ میلی گرم |
سلنیوم | ۸.۴۲ میکروگرم |
سدیم | ۳۷۸.۹۱ میلی گرم |
روی | ۰.۹۸ میلی گرم |
آب | ۶۷.۶۹ گرم |
کلسترول | ۳۳.۵۶ میلی گرم |
ویتامین ها | |
ویتامین B1 | ۰.۰۵ میلی گرم |
ویتامین B2 | ۰.۱۱ میلی گرم |
ویتامین B3 | ۲.۳۹ میلی گرم |
ویتامین B6 | ۰.۱۴ میلی گرم |
ویتامین B9 | ۳.۹۲ میکروگرم |
ویتامین B12 | ۰.۰۹ میکروگرم |
ویتامین C | ۰.۹۸ میلی گرم |
ویتامین E | ۲.۱۱ میلی گرم |
ویتامین K | ۱.۴۹ میکروگرم |
ویتامین A | ۳۰.۶۳ میکروگرم |
ویتامین D | ۰.۰۴ میکروگرم |
[ad_2]
منبع : بیتوته
آخرین دیدگاهها