جدول ارزش غذایی و میزان کالری ذرت پخته

[ad_1]

کالری ذرت پخته,ارزش غذایی ذرت پخته

ارزش غذایی و کالری موجود در ذرت پخته

 

خواص ذرت پخته

فیبر موجود در ذرت، به افزایش تندرستی بدن کمک می نماید و از سرطان نیز پیشگیری می نماید و همچنین خطر ابتلا به یبوست و بواسیر را کم شدن می دهد علاوه بر این، به تولید باکتری سودمند برای مبارزه بااین موقعیت نیز کمک می نماید. ذرت به علت داشتن ترکیبات فنولیک و اسید فرولیک قادر هست با تومورهای سینه و کبد مبارزه نماید همچنین فیبر موجود در ذرت به کم شدن بعضی از مشکلات گوارشی مثل هموروئید و یبوست نیز کمک می نماید و در مبارزه با سرطان روده بزرگ نیز نقش مهمی ایفا می نماید.

ادامه خواص ذرت پخته
جدول ارزش غذایی ذرت پخته در ۱۰۰ گرم
۱۰۰ گرم ذرت پخته: ۹۶ کالری
مواد تشکیل دهنده اصلیارزش
چربی کل۱.۵۰ گرم
کربوهیدرات۲۰.۹۸ گرم
پروتئین۳.۴۱ گرم
قندها۴.۵۴ گرم
کربوهیدرات خالص
کلسیم۳.۰۰ میلی گرم
مس۰.۰۵ میلی گرم
آهن۰.۴۵ میلی گرم
منیزیم۲۶.۰۰ میلی گرم
فسفر۷۷.۰۰ میلی گرم
پتاسیم۲۱۸.۰۰ میلی گرم
سلنیوم۰.۲۰ میکروگرم
سدیم۲۵۳.۰۰ میلی گرم
روی۰.۶۲ میلی گرم
آب۷۳.۴۱ گرم 
کلسترول۰.۰۰ میلی گرم
ویتامین ها
ویتامین B1۰.۰۹ میلی گرم
ویتامین B2۰.۰۶ میلی گرم
ویتامین B3۱.۶۸ میلی گرم
ویتامین B6۰.۱۴ میلی گرم
ویتامین B9۲۳.۰۰ میکروگرم
ویتامین B12۰.۰۰ میکروگرم
ویتامین C۵.۵۰ میلی گرم
ویتامین E۰.۰۹ میلی گرم
ویتامین K۰.۴۰ میکروگرم
ویتامین A۱۳.۰۰ میکروگرم
ویتامین D۰.۰۰ میکروگرم

 

ذرت خشک شده
ذرت پخته

 

[ad_2]

منبع : بیتوته

بیشتر بخوانید :

آخرین دیدگاه‌ها