[ad_1]
ارزش غذایی و کالری موجود در ذرت پخته
خواص ذرت پخته
فیبر موجود در ذرت، به افزایش تندرستی بدن کمک می نماید و از سرطان نیز پیشگیری می نماید و همچنین خطر ابتلا به یبوست و بواسیر را کم شدن می دهد علاوه بر این، به تولید باکتری سودمند برای مبارزه بااین موقعیت نیز کمک می نماید. ذرت به علت داشتن ترکیبات فنولیک و اسید فرولیک قادر هست با تومورهای سینه و کبد مبارزه نماید همچنین فیبر موجود در ذرت به کم شدن بعضی از مشکلات گوارشی مثل هموروئید و یبوست نیز کمک می نماید و در مبارزه با سرطان روده بزرگ نیز نقش مهمی ایفا می نماید.
ادامه خواص ذرت پخته
مواد تشکیل دهنده اصلی | ارزش |
---|---|
چربی کل | ۱.۵۰ گرم |
کربوهیدرات | ۲۰.۹۸ گرم |
پروتئین | ۳.۴۱ گرم |
قندها | ۴.۵۴ گرم |
کربوهیدرات خالص | – |
کلسیم | ۳.۰۰ میلی گرم |
مس | ۰.۰۵ میلی گرم |
آهن | ۰.۴۵ میلی گرم |
منیزیم | ۲۶.۰۰ میلی گرم |
فسفر | ۷۷.۰۰ میلی گرم |
پتاسیم | ۲۱۸.۰۰ میلی گرم |
سلنیوم | ۰.۲۰ میکروگرم |
سدیم | ۲۵۳.۰۰ میلی گرم |
روی | ۰.۶۲ میلی گرم |
آب | ۷۳.۴۱ گرم |
کلسترول | ۰.۰۰ میلی گرم |
ویتامین ها | |
ویتامین B1 | ۰.۰۹ میلی گرم |
ویتامین B2 | ۰.۰۶ میلی گرم |
ویتامین B3 | ۱.۶۸ میلی گرم |
ویتامین B6 | ۰.۱۴ میلی گرم |
ویتامین B9 | ۲۳.۰۰ میکروگرم |
ویتامین B12 | ۰.۰۰ میکروگرم |
ویتامین C | ۵.۵۰ میلی گرم |
ویتامین E | ۰.۰۹ میلی گرم |
ویتامین K | ۰.۴۰ میکروگرم |
ویتامین A | ۱۳.۰۰ میکروگرم |
ویتامین D | ۰.۰۰ میکروگرم |
ذرت خشک شده
ذرت پخته
[ad_2]
منبع : بیتوته
آخرین دیدگاهها