[ad_1]
ارزش غذایی و کالری موجود در بادمجان آب پز شده
خواص بادمجان آب پز شده
اشخاص قادر هستند خلط اضافی را با استفاده بادمجان آب پز همراه با نمک کم کنند. بیوفلاونوئید و ویتامین K موجود در بادمجان قادر هستند به محدود کردن تشکیل لخته خون و تقویت مویرگ ها کمک نماید. فیبر محلول در بادمجان قادر هست از سیستم گوارشی خیلی حمایت نماید و با پیشگیری از یبوست، قادر هست شکم را سالم نگه دارد. سلامت استخوان انسان به مس و ویتامین K بستگی دارد. در عین حال، بادمجان منبع عالی از هر دو اینهاست.
مواد تشکیل دهنده اصلی | ارزش |
---|---|
چربی کل | ۰.۲۳ گرم |
کربوهیدرات | ۸.۱۴ گرم |
پروتئین | ۰.۸۳ گرم |
قندها | ۳.۲۰ گرم |
کربوهیدرات خالص | – |
کلسیم | ۶.۰۰ میلی گرم |
مس | ۰.۰۶ میلی گرم |
آهن | ۰.۲۵ میلی گرم |
منیزیم | ۱۱.۰۰ میلی گرم |
فسفر | ۱۵.۰۰ میلی گرم |
پتاسیم | ۱۲۳.۰۰ میلی گرم |
سلنیوم | ۰.۱۰ میکروگرم |
سدیم | ۲۳۹.۰۰ میلی گرم |
روی | ۰.۱۲ میلی گرم |
آب | ۸۹.۶۷ گرم |
کلسترول | ۰.۰۰ میلی گرم |
ویتامین ها | |
ویتامین B1 | ۰.۰۸ میلی گرم |
ویتامین B2 | ۰.۰۲ میلی گرم |
ویتامین B3 | ۰.۶۰ میلی گرم |
ویتامین B6 | ۰.۰۹ میلی گرم |
ویتامین B9 | ۱۴.۰۰ میکروگرم |
ویتامین B12 | ۰.۰۰ میکروگرم |
ویتامین C | ۱.۳۰ میلی گرم |
ویتامین E | ۰.۴۱ میلی گرم |
ویتامین K | ۲.۹۰ میکروگرم |
ویتامین A | ۲.۰۰ میکروگرم |
ویتامین D | ۰.۰۰ میکروگرم |
بادمجان سرخ شده
بادمجان کبابی
خورشت بادمجان
[ad_2]
منبع : بیتوته
آخرین دیدگاهها