[ad_1]
ارزش غذایی و کالری موجود در آرد برنج
خواص آرد برنج
آرد برنج، از برنج آسیاب شده آماده کردن می گردد و از ارزش غذایی بالایی برخوردار است. آرد برنج انواع مختلفی دارد. از آرد برنج در آماده کردن ی فرنی، سوپ، کتلت، آش و حتی کوکو استفاده می گردد. از آرد برنج برای آماده کردن ی ماسک استفاده می گردد.
مواد تشکیل دهنده اصلی | ارزش |
---|---|
چربی کل | ۱.۴ گرم |
کربوهیدرات | ۸۰ گرم |
پروتئین | ۶ گرم |
قندها | ۰.۱ گرم |
کربوهیدرات خالص | ۷۷.۷۳ گرم |
کلسیم | ۱۰.۰۰ میلی گرم |
مس | ۰.۱۳ میلی گرم |
آهن | ۰.۳۵ میلی گرم |
منیزیم | ۳۵.۰۰ میلی گرم |
فسفر | ۹۸.۰۰ میلی گرم |
پتاسیم | ۷۶.۰۰ میلی گرم |
سلنیوم | ۱۵.۱۰ میکروگرم |
سدیم | ۰ میلی گرم |
روی | ۰.۸۰ میلی گرم |
آب | ۱۱.۸۹ گرم |
کلسترول | ۰ میلی گرم |
ویتامین ها | |
ویتامین B1 | ۰.۱۳۸ میلی گرم |
ویتامین B2 | ۰.۰۲۱ میلی گرم |
ویتامین B3 | ۲.۵۹۰ میلی گرم |
ویتامین B6 | ۰.۴۳۶ میلی گرم |
ویتامین B9 | ۴.۰۰ میکروگرم |
ویتامین B12 | ۰ میکروگرم |
ویتامین C | ۰ میلی گرم |
ویتامین E | ۰.۱۱ میلی گرم |
ویتامین K | ۰ میکروگرم |
ویتامین A | ۰ میکروگرم |
ویتامین D | ۰ میکروگرم |
[ad_2]
منبع : بیتوته
آخرین دیدگاهها