[ad_1]
ارزش غذایی و کالری موجود در نیمرو با روغن
خواص نیمرو با روغن
یکی از سادهترین غذاهای خوش طعم ایرانی، نیمرو است. غذایی که در تمام وعدههای روزانه میتوانید آن را به آسانی آماده کردن نموده و به همراه نان تازه میل نمایید. نیمرو با روغن زیتون مزه لذیذتری دارد و سالم تر است. این ماده غذایی از ابتلا به بیماریهای قلبی پیشگیری نموده و سبب تندرستی بدن بویژه چشم ها میشود. بیماران قلبی و عروقی که میزان کلسترول خونشان بالاست، از استفاده این ماده غذایی خودداری کنند.
مواد تشکیل دهنده اصلی | ارزش |
---|---|
چربی کل | ۱۵.۳۹۰ گرم |
کربوهیدرات | ۰.۶۷ گرم |
پروتئین | ۱۱.۷۰ گرم |
قندها | ۰.۳۴ گرم |
کربوهیدرات خالص | ۰.۶۷ گرم |
کلسیم | ۵۲.۰۰ میلی گرم |
مس | ۰.۰۷ میلی گرم |
آهن | ۱.۶۴ میلی گرم |
منیزیم | ۱۱.۰۰ میلی گرم |
فسفر | ۱۸۵.۰۰ میلی گرم |
پتاسیم | ۱۲۹.۰۰ میلی گرم |
سلنیوم | ۲۸.۶۰ میکروگرم |
سدیم | ۲۴۱.۰۰ میلی گرم |
روی | ۱.۲۰ میلی گرم |
آب | ۷۰.۹۷ گرم |
کلسترول | ۳۴۷.۰۰ میلی گرم |
ویتامین ها | |
ویتامین B1 | ۰.۰۳۰ میلی گرم |
ویتامین B2 | ۰.۴۰۵ میلی گرم |
ویتامین B3 | ۰.۰۶۳ میلی گرم |
ویتامین B6 | ۰.۱۵۱ میلی گرم |
ویتامین B9 | ۳۳.۰۰ میکروگرم |
ویتامین B12 | ۰.۶۶ میکروگرم |
ویتامین C | ۰.۰ میلی گرم |
ویتامین E | ۱.۷۴ میلی گرم |
ویتامین K | ۸.۰ میکروگرم |
ویتامین A | ۱۴۹.۰۰ میکروگرم |
ویتامین D | ۱.۹۰ میکروگرم |
نیمرو با کره
تخم مرغ آب پز
تخم مرغ
[ad_2]
منبع : بیتوته
آخرین دیدگاهها