ارزش غذایی و کالری موجود در سینه اردک
خواص سینه اردک
گوشت اردک منبع پتاسیم است و با وجودی که استفاده متعادل آن میتواند منجر به کم شدن فشار خون و تقویت سلامت قلب شود ولی زیاده روی در استفاده آن به علت چربی بالایی که دارد برای سلامت سودمند نیست. گوشت اردک جزو گوشتهای پر چرب محسوب می گردد بر این اساس استفاده آن برای افرادی که کلسترول بالایی دارند می بایست با احتیاط باشد.
ادامه خواص سینه اردک
مواد تشکیل دهنده اصلی | ارزش |
---|---|
چربی کل | 10.85 گرم |
کربوهیدرات | 0.00 گرم |
پروتئین | 24.50 گرم |
قندها | 0.00 گرم |
کربوهیدرات خالص | – |
کلسیم | 8.00 میلی گرم |
مس | 0.00 میلی گرم |
آهن | 3.26 میلی گرم |
منیزیم | 0.00 میلی گرم |
فسفر | 0.00 میلی گرم |
پتاسیم | 0.00 میلی گرم |
سلنیوم | 26.40 میکروگرم |
سدیم | 84.00 میلی گرم |
روی | 0.00 میلی گرم |
آب | 63.25 گرم |
کلسترول | 136.00 میلی گرم |
ویتامین ها | |
ویتامین B1 | 0.00 میلی گرم |
ویتامین B2 | 0.00 میلی گرم |
ویتامین B3 | 0.00 میلی گرم |
ویتامین B6 | 0.00 میلی گرم |
ویتامین B9 | 0.00 میکروگرم |
ویتامین B12 | 0.00 میکروگرم |
ویتامین C | 2.80 میلی گرم |
ویتامین E | 0.00 میلی گرم |
ویتامین K | 0.00 میکروگرم |
ویتامین A | 0.00 میکروگرم |
ویتامین D | 0.00 میکروگرم |
آخرین دیدگاهها