ارزش غذایی و کالری موجود در سوپ فلفل
خواص سوپ فلفل
سوپ فلفل، یک غذای خوش طعم و مقوی است که فواید بسیاری برای تندرستی دارد. این سوپ مملو از ویتامین C، آنتیاکسیدان و فیبر است که به تقویت سیستم ایمنی بدن، بهبود عملکرد گوارش و پیشگیری از بیماریهای مختلف کمک مینماید. همچنین، سوپ فلفل به علت داشتن طبع گرم، برای فصلهای سرد سال مثل زمستان خیلی مناسب است و میتواند به گرم نگه داشتن بدن و پیشگیری از سرماخوردگی و آنفولانزا کمک نماید. علاوه بر این، سوپ فلفل یک غذای کمکالری و سیرکننده است که میتواند به کم شدن وزن و تناسب اندام کمک نماید.
مواد تشکیل دهنده اصلی | ارزش |
---|---|
چربی کل | 2.5 گرم |
کربوهیدرات | 3.10 گرم |
پروتئین | 3.48 گرم |
قندها | 0.8 گرم |
کربوهیدرات خالص | 2.8 گرم |
کلسیم | 18.00 میلی گرم |
مس | 0.06 میلی گرم |
آهن | 0.35 میلی گرم |
منیزیم | 9.00 میلی گرم |
فسفر | 40.00 میلی گرم |
پتاسیم | 179.00 میلی گرم |
سلنیوم | 3.20 میکروگرم |
سدیم | 174.00 میلی گرم |
روی | 0.36 میلی گرم |
آب | 90.16 گرم |
کلسترول | 20.00 میلی گرم |
ویتامین ها | |
ویتامین B1 | 0.043 میلی گرم |
ویتامین B2 | 0.083 میلی گرم |
ویتامین B3 | 0.945 میلی گرم |
ویتامین B6 | 0.077 میلی گرم |
ویتامین B9 | 6.00 میکروگرم |
ویتامین B12 | 0.00 میکروگرم |
ویتامین C | 4.4 میلی گرم |
ویتامین E | 0.10 میلی گرم |
ویتامین K | 1.7 میکروگرم |
ویتامین A | 17.00 میکروگرم |
ویتامین D | 0.00 میکروگرم |
آخرین دیدگاهها