[ad_1]
ارزش غذایی و کالری موجود در روغن هسته انگور
خواص روغن هسته انگور
روغن هسته انگور از فشرده سازی هسته های انگور بدست می آید. روغن انگور برای فواید ضد التهاب، ضد میکروبی، خاصیت آنتی اکسیدانی شناخته شده است . روغن انگور منبع غنی ویتامین E ، حتی زیادتر از روغن زیتون است. ویتامین E یک ویتامین است که به عنوان یک آنتی اکسیدان محلول در چربی عمل می نماید و به شما در محافظت از سلول های شما در برابر صدمه رادیکال های آزاد که با سرطان ، بیماری های قلبی و سایر بیماری های مزمن کمک می نماید.
ادامه خواص روغن هسته انگور
مواد تشکیل دهنده اصلی | ارزش |
---|---|
چربی کل | ۱۰۰.۰۰ گرم |
کربوهیدرات | ۰.۰۰ گرم |
پروتئین | ۰.۰۰ گرم |
قندها | ۰.۰۰ گرم |
کربوهیدرات خالص | ۰.۰۰ گرم |
کلسیم | ۰.۰۰ میلی گرم |
مس | ۰.۰۰ میلی گرم |
آهن | ۰.۰۰ میلی گرم |
منیزیم | ۰.۰۰ میلی گرم |
فسفر | ۰.۰۰ میلی گرم |
پتاسیم | ۰.۰۰ میلی گرم |
سلنیوم | ۰.۰۰ میکروگرم |
سدیم | ۰.۰۰ میلی گرم |
روی | ۰.۰۰ میلی گرم |
آب | ۰.۰۰ گرم |
کلسترول | ۰.۰۰ میلی گرم |
ویتامین ها | |
ویتامین B1 | ۰.۰۰ میلی گرم |
ویتامین B2 | ۰.۰۰ میلی گرم |
ویتامین B3 | ۰.۰۰ میلی گرم |
ویتامین B6 | ۰.۰۰ میلی گرم |
ویتامین B9 | ۰.۰۰ میکروگرم |
ویتامین B12 | ۰.۰۰ میکروگرم |
ویتامین C | ۰.۰۰ میلی گرم |
ویتامین E | ۲۸.۸۰ میلی گرم |
ویتامین K | ۰.۰۰ میکروگرم |
ویتامین A | ۰.۰۰ میکروگرم |
ویتامین D | ۰.۰۰ میکروگرم |
انگور
[ad_2]
منبع : بیتوته
آخرین دیدگاهها