[ad_1]
خواص روغن سرخ کردنی سویا و ذرت
روغن سویا و ذرت دو روغن گیاهی پرمصرف هستند که به علت نقطه دود بالای خود، برای سرخ کردن مواد غذایی مناسب هستند. این روغنها مملو از مواد مقوی و اسیدهای چرب سودمند هستند که برای تندرستی بدن فواید بسیاری دارند، اما می بایست در استفاده آن ها تعادل را رعایت نمود.
مواد تشکیل دهنده اصلی | ارزش |
---|---|
چربی کل | ۱۰۰.۰۰ گرم |
کربوهیدرات | ۰.۰۰ گرم |
پروتئین | ۰.۰۰ گرم |
قندها | ۰.۰۰ گرم |
کربوهیدرات خالص | —– |
کلسیم | ۰.۰۰ میلی گرم |
مس | ۰.۰۰ میلی گرم |
آهن | ۰.۰۰ میلی گرم |
منیزیم | ۰.۰۰ میلی گرم |
فسفر | ۰.۰۰ میلی گرم |
پتاسیم | ۰.۰۰ میلی گرم |
سلنیوم | ۰.۰۰ میکروگرم |
سدیم | ۰.۰۰ میلی گرم |
روی | ۰.۰۰ میلی گرم |
آب | ۰.۰۰ گرم |
کلسترول | ۰.۰۰ میلی گرم |
ویتامین ها | |
ویتامین B1 | ۰.۰۰ میلی گرم |
ویتامین B2 | ۰.۰۰ میلی گرم |
ویتامین B3 | ۰.۰۰ میلی گرم |
ویتامین B6 | ۰.۰۰ میلی گرم |
ویتامین B9 | ۰.۰۰ میکروگرم |
ویتامین B12 | ۰.۰۰ میکروگرم |
ویتامین C | ۰.۰۰ میلی گرم |
ویتامین E | ۶.۱۳ میلی گرم |
ویتامین K | ۴۳.۰۰ میکروگرم |
ویتامین A | ۰.۰۰ میکروگرم |
ویتامین D | ۰.۰۰ میکروگرم |
[ad_2]
منبع : بیتوته
آخرین دیدگاهها