[ad_1]
ارزش غذایی و کالری موجود در خورش قیمه
خواص خورش قیمه
خورش قیمه مملو از آهن بوده بر این اساس باعث رفع کمخونی میشود همچنین به دلیل داشتن ویتامینهای A.، E. و C. نقش موثری در تقویت سیستم ایمنی بدن دارد. این خورشت از ریزش مو پیشگیری مینماید و به دلیل اینکه شامل فیبر و آلو است باعث رفع یبوست هم میشود. خورشت قیمه شامل ویتامینهای A، C و E است و از این رو می تواند قوای عمومی بدن را افزایش دهد و آن را تقویت نماید. خورشت قیمه دارای مواد مقوی فراوانی است که می تواند برای ترمیم استخوان های شکسته ی بدن سودمند واقع شود.
روش آماده کردن خورش قیمه
مواد تشکیل دهنده اصلی | ارزش |
---|---|
چربی کل | ۱۱.۴۷ گرم |
کربوهیدرات | ۱۳.۴۴ گرم |
پروتئین | ۷.۳۰ گرم |
قندها | ۱.۴۶ گرم |
کربوهیدرات خالص | – |
کلسیم | ۱۳.۹۱ میلی گرم |
مس | ۰.۱۱ میلی گرم |
آهن | ۱.۰۹ میلی گرم |
منیزیم | ۲۲.۵۵ میلی گرم |
فسفر | ۸۵.۹۵ میلی گرم |
پتاسیم | ۳۱۵.۳۰ میلی گرم |
سلنیوم | – |
سدیم | ۶۳۹.۷۴ میلی گرم |
روی | ۱.۱۸ میلی گرم |
آب | ۴۴.۳۵ گرم |
کلسترول | ۱۵.۳۹ میلی گرم |
ویتامین ها | |
ویتامین B1 | ۰.۰۹ میلی گرم |
ویتامین B2 | ۰.۰۷ میلی گرم |
ویتامین B3 | ۱.۹۳ میلی گرم |
ویتامین B6 | ۰.۶۵۸ میلی گرم |
ویتامین B9 | ۲۲.۲۹ میکروگرم |
ویتامین B12 | ۰.۴۱ میکروگرم |
ویتامین C | ۱.۳۳ میلی گرم |
ویتامین E | ۲.۷۶ میلی گرم |
ویتامین K | ۸.۹۰ میکروگرم |
ویتامین A | ۶.۵۴ میکروگرم |
ویتامین D | ۰.۰۰ میکروگرم |
[ad_2]
منبع : بیتوته
آخرین دیدگاهها