[ad_1]

ارزش غذایی و کالری موجود در لوبیا سبز
 خواص لوبیا سبز 
لوبیا سبز مملو از آنتی اکسیدان و مواد معدنی است و برای تندرستی قلب فواید بسیاری دارد. ویتامین K در لوبیا سبز نقش برجستهای در لخته شدن خون و ترمیم جراحت دارد. همچنین در سنین پیری استحکام استخوانها را حفظ مینماید. فیبر لوبیاسبز به پیشگیری و درمان یبوست، بواسیر، دیورتیکولوز کمک مینماید. محتوای فیبر زیاد موجود در لوبیاسبز به کنترل میزان کلسترول و قند در بدن کمک مینماید.
ادامه خواص لوبیا سبز
| مواد تشکیل دهنده اصلی | ارزش | 
|---|---|
| چربی کل | ۰.۲۲۰ گرم | 
| کربوهیدرات | ۶.۹۷ گرم | 
| پروتئین | ۱.۸۳ گرم | 
| قندها | ۳.۲۶ گرم | 
| کربوهیدرات خالص | ۴.۲۷ گرم | 
| کلسیم | ۳۷.۰۰ میلی گرم | 
| مس | ۰.۰۷ میلی گرم | 
| آهن | ۱.۰۳ میلی گرم | 
| منیزیم | ۲۵.۰۰ میلی گرم | 
| فسفر | ۳۸.۰۰ میلی گرم | 
| پتاسیم | ۱۱.۰۰ میلی گرم | 
| سلنیوم | ۰.۶۰ میکروگرم | 
| سدیم | ۶.۰۰ میلی گرم | 
| روی | ۰.۲۴ میلی گرم | 
| آب | ۹۰.۳۲ گرم | 
| کلسترول | ۰.۰۰ میلی گرم | 
| ویتامین ها | |
| ویتامین B1 | ۰.۰۸۲ میلی گرم | 
| ویتامین B2 | ۰.۱۰۴ میلی گرم | 
| ویتامین B3 | ۰.۷۳۴ میلی گرم | 
| ویتامین B6 | ۰.۱۴۱ میلی گرم | 
| ویتامین B9 | ۳۳.۰۰ میکروگرم | 
| ویتامین B12 | ۰.۰۰ میکروگرم | 
| ویتامین C | ۱۲.۲ میلی گرم | 
| ویتامین E | ۰.۴۱ میلی گرم | 
| ویتامین K | ۴۳.۰ میکروگرم | 
| ویتامین A | ۳۵.۰۰ میکروگرم | 
| ویتامین D | ۰.۰۰ میکروگرم | 
[ad_2]
منبع : بیتوته
 
								























آخرین دیدگاهها