ارزش غذایی و کالری موجود در زرشک پلو با مرغ
خواص زرشک پلو با مرغ
یکی از غذاهای سنتی و خوش طعمی ایرانی زرشک پلو با مرغ میباشد. زرشک سبب بهبود انواع بیماریهای تنفسی از جمله: گلودرد، گرفتنگی بینی و….. میشود. همچنین زرشک برای خاصیت منقبض کنندهای که دارد.گوشت مرغ که از دسته خانوادهی گوشت سفید میباشد، ازبرای داشتن باشید، مانع پیشرفت آلزایمر و اکثر بیماریهای مغزی میشود. گوشت مرغ مملو از پروتئین بوده که سبب عضله سازی میشود .
روش آماده کردن زرشک پلو با مرغ
مواد تشکیل دهنده اصلی | ارزش |
---|---|
چربی کل | 11.22 گرم |
کربوهیدرات | 21.67 گرم |
پروتئین | 11.83 گرم |
قندها | 1.52 گرم |
کربوهیدرات خالص | – |
کلسیم | 10.28 میلی گرم |
مس | 0.07 میلی گرم |
آهن | 0.67 میلی گرم |
منیزیم | 17.11 میلی گرم |
فسفر | 95.31 میلی گرم |
پتاسیم | 97.06 میلی گرم |
سلنیوم | 8.42 میکروگرم |
سدیم | 378.91 میلی گرم |
روی | 0.98 میلی گرم |
آب | 67.69 گرم |
کلسترول | 33.56 میلی گرم |
ویتامین ها | |
ویتامین B1 | 0.05 میلی گرم |
ویتامین B2 | 0.11 میلی گرم |
ویتامین B3 | 2.39 میلی گرم |
ویتامین B6 | 0.14 میلی گرم |
ویتامین B9 | 3.92 میکروگرم |
ویتامین B12 | 0.09 میکروگرم |
ویتامین C | 0.98 میلی گرم |
ویتامین E | 2.11 میلی گرم |
ویتامین K | 1.49 میکروگرم |
ویتامین A | 30.63 میکروگرم |
ویتامین D | 0.04 میکروگرم |
آخرین دیدگاهها