جدول ارزش غذایی و میزان کالری روغن سرخ کردنی سویا و ذرت

[ad_1]

کالری روغن سرخ کردنی سویا و ذرت,ارزش غذایی روغن سرخ کردنی سویا و ذرت

ارزش غذایی و کالری موجود در روغن سرخ کردنی سویا و ذرت

 

خواص روغن سرخ کردنی سویا و ذرت

روغن سویا و ذرت دو روغن گیاهی پرمصرف هستند که به علت نقطه دود بالای خود، برای سرخ کردن مواد غذایی مناسب هستند. این روغن‌ها مملو از مواد مقوی و اسیدهای چرب سودمند هستند که برای تندرستی بدن فواید بسیاری دارند، اما می بایست در استفاده آن ها تعادل را رعایت نمود.

جدول ارزش غذایی روغن سرخ کردنی سویا و ذرت در ۱۰۰ گرم
۱۰۰ گرم روغن سرخ کردنی سویا و ذرت: ۸۸۴ کیلوکالری
مواد تشکیل دهنده اصلیارزش
چربی کل۱۰۰.۰۰ گرم
کربوهیدرات۰.۰۰ گرم
پروتئین۰.۰۰ گرم
قندها۰.۰۰ گرم
کربوهیدرات خالص—–
کلسیم۰.۰۰ میلی گرم
مس۰.۰۰ میلی گرم
آهن۰.۰۰ میلی گرم
منیزیم۰.۰۰ میلی گرم
فسفر۰.۰۰ میلی گرم
پتاسیم۰.۰۰ میلی گرم
سلنیوم۰.۰۰ میکروگرم
سدیم۰.۰۰ میلی گرم
روی۰.۰۰ میلی گرم
آب۰.۰۰ گرم 
کلسترول۰.۰۰ میلی گرم
ویتامین ها
ویتامین B1۰.۰۰ میلی گرم
ویتامین B2۰.۰۰ میلی گرم
ویتامین B3۰.۰۰ میلی گرم
ویتامین B6۰.۰۰ میلی گرم
ویتامین B9۰.۰۰ میکروگرم
ویتامین B12۰.۰۰ میکروگرم
ویتامین C۰.۰۰ میلی گرم
ویتامین E۶.۱۳ میلی گرم
ویتامین K۴۳.۰۰ میکروگرم
ویتامین A۰.۰۰ میکروگرم
ویتامین D۰.۰۰ میکروگرم

 

[ad_2]

منبع : بیتوته

بیشتر بخوانید :

آخرین دیدگاه‌ها