[ad_1]
ارزش غذایی و کالری موجود در خرمالو
خواص خرمالو
خرمالو مملو از کاروتن و همچنین لیکوپن است. این دو آنتیاکسیدان قوی شما را در برابر بیماریهای مختلفی مثل بیماریهای قلبی عروقی و بعضی از سرطانها ایمن مینماید. خوردن خرمالوی رسیده برای افرادی كه از سینهدرد در رنج هستند، توصیه میشود. خرمالو منبع خوب فیبرهای غذایی محسوب میشود، فیبرهای موجود در آن سبب دفع راحت و رفع یبوست میشود. این میوه مملو از پتاسیم و منیزیم میباشد که با کلسترول و فشارخون بالا مقابله مینماید. خرمالو برای بیماران كبدی، كلیوی و نقرسی نیز سودمند است.
ادامه خواص خرمالو
مواد تشکیل دهنده اصلی | ارزش |
---|---|
چربی کل | ۰.۴۰۰ گرم |
کربوهیدرات | ۳۳.۵۰ گرم |
پروتئین | ۰.۸۰ گرم |
قندها | – |
کربوهیدرات خالص | ۳۳.۵ گرم |
کلسیم | ۲۷.۰۰ میلی گرم |
مس | – |
آهن | ۲.۵۰ میلی گرم |
منیزیم | – |
فسفر | ۲۶.۰۰ میلی گرم |
پتاسیم | ۳۱۰.۰۰ میلی گرم |
سلنیوم | – |
سدیم | ۱.۰۰ میلی گرم |
روی | – |
آب | ۶۴.۴۰ گرم |
کلسترول | ۰.۰۰ میلی گرم |
ویتامین ها | |
ویتامین B1 | – |
ویتامین B2 | – |
ویتامین B3 | – |
ویتامین B6 | – |
ویتامین B9 | – |
ویتامین B12 | ۰.۰۰ |
ویتامین C | ۶۶.۰ میلی گرم |
ویتامین E | – |
ویتامین K | – |
ویتامین A | – |
ویتامین D | – |
[ad_2]
منبع : بیتوته
آخرین دیدگاهها