قند رنگی پذیرایی
قند رنگی خانگی: ایدهای جذاب برای پذیراییهای ویژه
روش آماده کردن قند رنگی خانگی
قند رنگی یکی از خوراکیهای جذاب و پرطرفدار برای پذیرایی در مناسبتهای مختلف، به خصوص عید نوروز و مراسمات ویژه مثل خواستگاری است. آماده کردن قند رنگی در خانه کار آسانی است و میتوانید با کمی خلاقیت و سلیقه، قندهای رنگی با مزهها و رنگهای دلخواه خود را آماده کردن نمایید.
مواد لازم آماده کردن قند رنگی
شکر: ۱ پیمانه
پودر هل: ۱/۲ قاشق چایخوری
رنگ خوراکی دلخواه: به مقدار لازم
گلاب یا عرق نعنا: به مقدار لازم (اختیاری)
ابزار لازم آماده کردن قند رنگی
قالب قند رنگی (دلخواه)
کاسه
قاشق
کاردک (در صورت استفاده از قالب سیلیکونی)
روش آماده کردن قند رنگی
آمادهسازی شکر
ابتدا شکر و پودر هل را در کاسهای ریخته و با هم مخلوط نمایید. افزودن پودر هل به قند رنگی مزه و عطری دلنشین میدهد. شما میتوانید به جای پودر هل از زنجبیل یا دارچین نیز استفاده نمایید.
سپس شکر را به چند قسمت مساوی تقسیم نمایید و در کاسههای جداگانه بریزید. این کار برای اضافه کردن رنگهای مختلف به قندها ضروری است.
افزودن رنگ خوراکی
به هر کاسه از شکر، چند قطره رنگ خوراکی دلخواه خود را بیافزایید. رنگها را به تدریج بیافزایید تا به رنگ دلخواه برسید. اگر دوست دارید قندهای رنگی تیرهتری داشته باشید، باید مقدار رنگ را زیادتر نمایید.
خمیر کردن قند
به تدریج مقداری گلاب یا عرق نعنا (به دلخواه) به هر کاسه بیافزایید و با قاشق هم بزنید تا مخلوطی خمیری شکل به دست آید. خمیر قند رنگی نباید شل یا سفت باشد. اگر خمیر شل بود، به آن کمی شکر بیافزایید و اگر سفت بود، به آن گلاب یا عرق نعنا بیافزایید.
قالب زدن قند رنگی
قالب قند رنگی مورد نظر خود را فراهم کنید. اگر از قالب فشاری استفاده مینمایید، با قاشق خمیر قند را داخل قالبها بریزید و فشار دهید تا فشرده شود. اگر از قالب سیلیکونی استفاده مینمایید، خمیر را با قاشق یا کاردک داخل قالبها بریزید.
خشک شدن قند رنگی
سینی شامل قندهای رنگی را به زمان 3 تا 4 ساعت در دمای محیط قرار دهید تا سفت و خشک شوند. بعد از این زمان، قندها را از قالب خارج نموده و در ظرفی دردار نگهداشتن نمایید.
نکته های کلیدی آماده کردن قند رنگی
میتوانید برای مزه دار کردن زیادتر قندها، از اسانسهای مختلف مثل اسانس وانیل، اسانس نعنا و … استفاده نمایید.
اگر به گلاب یا عرق نعنا دسترسی ندارید، میتوانید از آب به جای آنها استفاده نمایید.
برای آذین قندهای رنگی میتوانید از نگینهای خوراکی، پودر پسته، پودر نارگیل و … استفاده نمایید.
قندهای رنگی را در ظرفی دردار و در مکانی خنک و خشک نگهداشتن نمایید تا ماندگاری زیادتری داشته باشند.
ایده های جالب و زیبا برای آماده کردن قندهای رنگی
روش آماده کردن قند رنگی
قند رنگی خوراکی
قند رنگی برای پذیرایی
قند رنگی خانگی
قند رنگی با شکر
قند رنگی با پودر قند
قند رنگی ساده
قند رنگی مزهدار
رنگ خوراکی برای قند
قالب قند رنگی
روش آماده کردن قند رنگی برای عروسی
روش آماده کردن قند رنگی برای خواستگاری
قند رنگی نوروز
قند رنگی با اسانس
قند رنگی با هل
قند رنگی با گلاب
قند رنگی خانگی مزهدار
قند رنگی با مزه زنجبیل
قند رنگی با مزه دارچین
خوبترین قالب برای قند رنگی
رنگ ژلهای برای قند
تزیین قند رنگی
قند رنگی مجلسی
آموزش قند رنگی
آخرین دیدگاهها