لوگو چشم انداز cheshmandaz.ir

جدول ارزش غذایی و میزان کالری کنگر پخته


کالری کنگر پخته ,ارزش غذایی کنگر پخته

ارزش غذایی و کالری موجود در کنگر پخته

 

خواص کنگر پخته

محققان معتقدند وجود ماده‌ای به نام سینارین در عصاره برگ كنگر، سبب كاهش كلسترول و تری‌گلیسیرید خون می‌شود. در ضمن همین ماده به همراه ماده دیگری به نام اسید كافئیك موجود در كنگر، كبد را در برابر عفونت حفظ می‌كنند. افرادی كه ناراحتی‌های كلیوی و كبدی شدید دارند از استفاده برگ كنگر پرهیز كنند. باتوجه به اینكه كنگر سبب انقباض كیسه‌ صفرا می‌شود، افرادی كه سنگ كیسه‌ صفرا دارند، از خوردن آن صرف‌نظر كنند.

ادامه خواص کنگر پخته
جدول ارزش غذایی کنگر پخته در 100 گرم
100 گرم کنگر پخته : 51 کالری
مواد تشکیل دهنده اصلیارزش
چربی کل0.34 گرم
کربوهیدرات11.39 گرم
پروتئین2.89 گرم
قندها0.99 گرم
کربوهیدرات خالص
کلسیم21.00 میلی گرم
مس0.13 میلی گرم
آهن0.61 میلی گرم
منیزیم42.00 میلی گرم
فسفر73.00 میلی گرم
پتاسیم286.00 میلی گرم
سلنیوم0.20 میکروگرم
سدیم296.00 میلی گرم
روی0.40 میلی گرم
آب84.08 گرم 
کلسترول0.00 میلی گرم
ویتامین ها
ویتامین B10.05 میلی گرم
ویتامین B20.09 میلی گرم
ویتامین B31.11 میلی گرم
ویتامین B60.08 میلی گرم
ویتامین B989.00 میکروگرم
ویتامین B120.00  میکروگرم
ویتامین C7.40 میلی گرم
ویتامین E0.19 میلی گرم
ویتامین K14.80 میکروگرم
ویتامین A1.00 میکروگرم
ویتامین D0.00  میکروگرم

 

کنگر خام

 



منبع : بیتوته

بیشتر بخوانید :

آخرین دیدگاه‌ها