ارزش غذایی و کالری موجود در کنگر پخته
خواص کنگر پخته
محققان معتقدند وجود مادهای به نام سینارین در عصاره برگ كنگر، سبب كاهش كلسترول و تریگلیسیرید خون میشود. در ضمن همین ماده به همراه ماده دیگری به نام اسید كافئیك موجود در كنگر، كبد را در برابر عفونت حفظ میكنند. افرادی كه ناراحتیهای كلیوی و كبدی شدید دارند از استفاده برگ كنگر پرهیز كنند. باتوجه به اینكه كنگر سبب انقباض كیسه صفرا میشود، افرادی كه سنگ كیسه صفرا دارند، از خوردن آن صرفنظر كنند.
ادامه خواص کنگر پخته
مواد تشکیل دهنده اصلی | ارزش |
---|---|
چربی کل | 0.34 گرم |
کربوهیدرات | 11.39 گرم |
پروتئین | 2.89 گرم |
قندها | 0.99 گرم |
کربوهیدرات خالص | – |
کلسیم | 21.00 میلی گرم |
مس | 0.13 میلی گرم |
آهن | 0.61 میلی گرم |
منیزیم | 42.00 میلی گرم |
فسفر | 73.00 میلی گرم |
پتاسیم | 286.00 میلی گرم |
سلنیوم | 0.20 میکروگرم |
سدیم | 296.00 میلی گرم |
روی | 0.40 میلی گرم |
آب | 84.08 گرم |
کلسترول | 0.00 میلی گرم |
ویتامین ها | |
ویتامین B1 | 0.05 میلی گرم |
ویتامین B2 | 0.09 میلی گرم |
ویتامین B3 | 1.11 میلی گرم |
ویتامین B6 | 0.08 میلی گرم |
ویتامین B9 | 89.00 میکروگرم |
ویتامین B12 | 0.00 میکروگرم |
ویتامین C | 7.40 میلی گرم |
ویتامین E | 0.19 میلی گرم |
ویتامین K | 14.80 میکروگرم |
ویتامین A | 1.00 میکروگرم |
ویتامین D | 0.00 میکروگرم |
کنگر خام
آخرین دیدگاهها