ارزش غذایی و کالری موجود در چایی
خواص چایی
تحقیقات صورت گرفته بر روی چای مشخص شده است كه این نوشیدنی هم خاصیت تحریك كنندگی دارد و هم آهستهبخشی. چای تا دو دقیقه پس از دم كشیدن، اثر محرك دارد، اما بعد از این زمان به تدریج از خاصیت تحریككنندگی آن كاسته شده و به خاصیت آهستهبخشی آن افزوده می گردد. در ضمن بعد از گذشت 5 دقیقه از دم كشیدن، چای كاملا به یك آهسته بخش تبدیل میشود.
ادامه خواص چایی
مواد تشکیل دهنده اصلی | ارزش |
---|---|
چربی کل | 0.00 گرم |
کربوهیدرات | 0.30 گرم |
پروتئین | 0.00 گرم |
قندها | 0.00 گرم |
کربوهیدرات خالص | – |
کلسیم | 0.00 میلی گرم |
مس | 0.01 میلی گرم |
آهن | 0.02 میلی گرم |
منیزیم | 3.00 میلی گرم |
فسفر | 1.00 میلی گرم |
پتاسیم | 37.00 میلی گرم |
سلنیوم | 0.00 میکروگرم |
سدیم | 3.00 میلی گرم |
روی | 0.02 میلی گرم |
آب | 99.70 گرم |
کلسترول | 0.00 میلی گرم |
ویتامین ها | |
ویتامین B1 | 0.00 میلی گرم |
ویتامین B2 | 0.01 میلی گرم |
ویتامین B3 | 0.00 میلی گرم |
ویتامین B6 | 0.00 میلی گرم |
ویتامین B9 | 5.00 میکروگرم |
ویتامین B12 | 0.00 میکروگرم |
ویتامین C | 0.00 میلی گرم |
ویتامین E | 0.00 میلی گرم |
ویتامین K | 0.00 میکروگرم |
ویتامین A | 0.00 میکروگرم |
ویتامین D | 0.00 میکروگرم |
آخرین دیدگاهها