جدول ارزش غذایی و میزان کالری چایی

[ad_1]

کالری چایی,ارزش غذایی چایی

ارزش غذایی و کالری موجود در چایی

 

خواص چایی

تحقیقات صورت گرفته بر روی چای مشخص شده است كه این نوشیدنی هم خاصیت تحریك كنندگی دارد و هم آهسته‌بخشی. چای تا دو دقیقه پس از دم كشیدن، اثر محرك دارد،‌ اما بعد از این زمان به تدریج از خاصیت تحریك‌كنندگی آن كاسته شده و به خاصیت آهسته‌بخشی آن افزوده می گردد. در ضمن بعد از گذشت ۵ دقیقه از دم كشیدن، چای كاملا به یك آهسته بخش تبدیل می‌شود.

ادامه خواص چایی
جدول ارزش غذایی چایی در ۱۰۰ گرم
۱۰۰ گرم چایی: ۱ کالری
مواد تشکیل دهنده اصلیارزش
چربی کل۰.۰۰ گرم
کربوهیدرات۰.۳۰ گرم
پروتئین۰.۰۰ گرم
قندها۰.۰۰ گرم
کربوهیدرات خالص
کلسیم۰.۰۰ میلی گرم
مس۰.۰۱ میلی گرم
آهن۰.۰۲ میلی گرم
منیزیم۳.۰۰ میلی گرم
فسفر۱.۰۰ میلی گرم
پتاسیم۳۷.۰۰ میلی گرم
سلنیوم۰.۰۰ میکروگرم
سدیم۳.۰۰ میلی گرم
روی۰.۰۲ میلی گرم
آب۹۹.۷۰ گرم 
کلسترول۰.۰۰ میلی گرم
ویتامین ها
ویتامین B1۰.۰۰ میلی گرم
ویتامین B2۰.۰۱ میلی گرم
ویتامین B3۰.۰۰ میلی گرم
ویتامین B6۰.۰۰ میلی گرم
ویتامین B9۵.۰۰ میکروگرم
ویتامین B12۰.۰۰ میکروگرم
ویتامین C۰.۰۰ میلی گرم
ویتامین E۰.۰۰ میلی گرم
ویتامین K۰.۰۰ میکروگرم
ویتامین A۰.۰۰ میکروگرم
ویتامین D۰.۰۰ میکروگرم

 

[ad_2]

منبع : بیتوته

بیشتر بخوانید :

آخرین دیدگاه‌ها