[ad_1]
ارزش غذایی و کالری موجود در چایی
خواص چایی
تحقیقات صورت گرفته بر روی چای مشخص شده است كه این نوشیدنی هم خاصیت تحریك كنندگی دارد و هم آهستهبخشی. چای تا دو دقیقه پس از دم كشیدن، اثر محرك دارد، اما بعد از این زمان به تدریج از خاصیت تحریككنندگی آن كاسته شده و به خاصیت آهستهبخشی آن افزوده می گردد. در ضمن بعد از گذشت ۵ دقیقه از دم كشیدن، چای كاملا به یك آهسته بخش تبدیل میشود.
ادامه خواص چایی
مواد تشکیل دهنده اصلی | ارزش |
---|---|
چربی کل | ۰.۰۰ گرم |
کربوهیدرات | ۰.۳۰ گرم |
پروتئین | ۰.۰۰ گرم |
قندها | ۰.۰۰ گرم |
کربوهیدرات خالص | – |
کلسیم | ۰.۰۰ میلی گرم |
مس | ۰.۰۱ میلی گرم |
آهن | ۰.۰۲ میلی گرم |
منیزیم | ۳.۰۰ میلی گرم |
فسفر | ۱.۰۰ میلی گرم |
پتاسیم | ۳۷.۰۰ میلی گرم |
سلنیوم | ۰.۰۰ میکروگرم |
سدیم | ۳.۰۰ میلی گرم |
روی | ۰.۰۲ میلی گرم |
آب | ۹۹.۷۰ گرم |
کلسترول | ۰.۰۰ میلی گرم |
ویتامین ها | |
ویتامین B1 | ۰.۰۰ میلی گرم |
ویتامین B2 | ۰.۰۱ میلی گرم |
ویتامین B3 | ۰.۰۰ میلی گرم |
ویتامین B6 | ۰.۰۰ میلی گرم |
ویتامین B9 | ۵.۰۰ میکروگرم |
ویتامین B12 | ۰.۰۰ میکروگرم |
ویتامین C | ۰.۰۰ میلی گرم |
ویتامین E | ۰.۰۰ میلی گرم |
ویتامین K | ۰.۰۰ میکروگرم |
ویتامین A | ۰.۰۰ میکروگرم |
ویتامین D | ۰.۰۰ میکروگرم |
[ad_2]
منبع : بیتوته
آخرین دیدگاهها