[ad_1]
ارزش غذایی و کالری موجود در نان باگت
خواص نان باگت
نان باگت، نمونه ای از نان های صنعتی است که نخستین بار در فرانسه پخت شد. این نان حجیم از خواص زیادتری نسبت به نان های سنتی برخوردار است. نان باگت از آرد سفید آماده کردن شده است و نان هایی که از آرد سفید آماده کردن شده باشند از ارزش غذایی کمتری برخوردار هستند.
روش آماده کردن نان باگت
مواد تشکیل دهنده اصلی | ارزش |
---|---|
چربی کل | ۳ گرم |
کربوهیدرات | ۵۱.۹ گرم |
پروتئین | ۸.۸ گرم |
قندها | ۰.۲۴ گرم |
کربوهیدرات خالص | — |
کلسیم | ۷۵ میلی گرم |
مس | — |
آهن | ۲.۵۳ میلی گرم |
منیزیم | — |
فسفر | — |
پتاسیم | ۱۱۳ میلی گرم |
سلنیوم | ۲۴.۸۰ میکروگرم |
سدیم | ۶۰۹ میلی گرم |
روی | — |
آب | — |
کلسترول | ۰ میلی گرم |
ویتامین ها | |
ویتامین B1 | — |
ویتامین B2 | — |
ویتامین B3 | — |
ویتامین B6 | — |
ویتامین B9 | — |
ویتامین B12 | — |
ویتامین C | ۰ میلی گرم |
ویتامین E | — |
ویتامین K | — |
ویتامین A | ۰ میکروگرم |
ویتامین D | — |
[ad_2]
منبع : بیتوته
آخرین دیدگاهها