جدول ارزش غذایی و میزان کالری مارچوبه پخته شده

[ad_1]

کالری مارچوبه پخته شده,ارزش غذایی مارچوبه پخته شده

ارزش غذایی و کالری موجود در مارچوبه پخته شده

 

خواص مارچوبه پخته شده

مارچوبه، منبع غنی اینولین، پورین، ویتامین‌های C و E، سلنیوم، منیزیم و بسیاری از مواد معدنی دیگر است. مارچوبه دارای ارزش غذایی بالایی است. مارچوبه را به صورت تازه، کنسرو شده و خام استفاده می کنند. از خواص مارچوبه میتوان به تنظیم فشار خون، تنظیم عملکرد صحیح قلب، استفاده از آن برای داشتن بارداری سالم، تنظیم قند خون اشاره نمود.

ادامه خواص مارچوبه
جدول ارزش غذایی مارچوبه پخته شده در ۱۰۰ گرم
۱۰۰ گرم مارچوبه پخته شده: ۲۲ کالری
مواد تشکیل دهنده اصلیارزش
چربی کل۰.۲ گرم
کربوهیدرات۴.۱ گرم
پروتئین۲.۴ گرم
قندها۱.۳۰ گرم
کربوهیدرات خالص۲.۱۱ گرم
کلسیم۲۳.۰۰ میلی گرم
مس۰.۱۷ میلی گرم
آهن۰.۹۱ میلی گرم
منیزیم۱۴.۰۰ میلی گرم
فسفر۵۴.۰۰ میلی گرم
پتاسیم۲۲۴.۰۰ میلی گرم
سلنیوم۶.۱۰ میکروگرم
سدیم۱۴.۰۰ میلی گرم
روی۰.۶۰ میلی گرم
آب۹۲.۶۳ گرم 
کلسترول۰.۰۰ میلی گرم
ویتامین ها
ویتامین B1۰.۱۶۲ میلی گرم
ویتامین B2۰.۱۳۹ میلی گرم
ویتامین B3۱.۰۸۴ میلی گرم
ویتامین B6۰.۰۷۹ میلی گرم
ویتامین B9۱۴۹.۰۰ میکروگرم
ویتامین B12۰.۰۰ میکروگرم
ویتامین C۷.۷ میلی گرم
ویتامین E۱.۵۰ میلی گرم
ویتامین K۵۰.۶ میکروگرم
ویتامین A۵۰.۰۰ میکروگرم
ویتامین D۰.۰۰ میکروگرم

 

[ad_2]

منبع : بیتوته

بیشتر بخوانید :

آخرین دیدگاه‌ها