[ad_1]
ارزش غذایی و کالری موجود در فیله مرغ
خواص فیله مرغ
فیله مرغ به قسمتهای باریک سینه مرغ که از بخش کناری سینه جدا میشوند گفته می گردد. فیله مرغ فاقد چربی است. فیله مرغ دارای ویتامین B و املاح معدنی از جمله منیزیم و آهن است. فیله مرغ دارای مقدار قابل توجهی سلنیوم است که آنتی اکسیدانی ضروری برای شکل گیری DNA انسان محسوب میشود.
ادامه خواص مرغ
مواد تشکیل دهنده اصلی | ارزش |
---|---|
چربی کل | ۱۴ گرم |
کربوهیدرات | ۱۵ گرم |
پروتئین | ۱۵ گرم |
قندها | ۰.۶ گرم |
کربوهیدرات خالص | ۱۳.۱۶ گرم |
کلسیم | ۳۹.۰۰ میلی گرم |
مس | ۰.۰۹ میلی گرم |
آهن | ۰.۸۴ میلی گرم |
منیزیم | ۲۹.۰۰ میلی گرم |
فسفر | ۲۰۰.۰۰ میلی گرم |
پتاسیم | ۲۸۱.۰۰ میلی گرم |
سلنیوم | ۱۹.۳۰ میکروگرم |
سدیم | ۵۲۷.۰۰ میلی گرم |
روی | ۰.۶۱ میلی گرم |
آب | ۶۴.۸۳ گرم |
کلسترول | ۳۶.۰۰ میلی گرم |
ویتامین ها | |
ویتامین B1 | ۰.۱۳۲ میلی گرم |
ویتامین B2 | ۰.۰۶۴ میلی گرم |
ویتامین B3 | ۵.۹۱۷ میلی گرم |
ویتامین B6 | ۰.۳۳۸ میلی گرم |
ویتامین B9 | ۳۳.۰۰ میکروگرم |
ویتامین B12 | ۰.۱۸ میکروگرم |
ویتامین C | ۰.۵ میلی گرم |
ویتامین E | ۲.۲۲ میلی گرم |
ویتامین K | ۰.۵ میکروگرم |
ویتامین A | ۱۷.۷ میکروگرم |
ویتامین D | ۰.۱۰ میکروگرم |
سینه مرغ
[ad_2]
منبع : بیتوته
آخرین دیدگاهها