ارزش غذایی و کالری موجود در شیر مادر
خواص شیر مادر
شیر مادر از تولید از به استفاده است،یعنی از دید دما، سرما وگرما کاملاًمناسب است . تاثیرات شیر مادر دقیقاً مطابق با نیازهای شیرخوار است فرضا اگر شیرخوار نارس باشد، شیرمادر خودش برایش مهم است . نوع اسیدهایی چربی که در شیر مادر وجود دارد برای کودک خیلی سودمند است .از مهمترین فواید شیر مادر این است که با عفونت مقابله می نماید. شیر مادر از دید هضم آسان است زیرا آنزیم هایی دارد که به روند هضم در دستگاه گوارش کمک می نماید .
ادامه خواص شیر مادر
مواد تشکیل دهنده اصلی | ارزش |
---|---|
چربی کل | 4.38 گرم |
کربوهیدرات | 6.89 گرم |
پروتئین | 1.03 گرم |
قندها | 6.89 گرم |
کربوهیدرات خالص | – |
کلسیم | 32.00 میلی گرم |
مس | 0.05 میلی گرم |
آهن | 0.03 میلی گرم |
منیزیم | 3.00 میلی گرم |
فسفر | 14.00 میلی گرم |
پتاسیم | 51.00 میلی گرم |
سلنیوم | 1.80 میکروگرم |
سدیم | 17.00 میلی گرم |
روی | 0.17 میلی گرم |
آب | 87.50 گرم |
کلسترول | 14.00 میلی گرم |
ویتامین ها | |
ویتامین B1 | 0.01 میلی گرم |
ویتامین B2 | 0.04 میلی گرم |
ویتامین B3 | 0.18 میلی گرم |
ویتامین B6 | 0.01 میلی گرم |
ویتامین B9 | 5.00 میکروگرم |
ویتامین B12 | 0.05 میکروگرم |
ویتامین C | 5.00 میلی گرم |
ویتامین E | 0.08 میلی گرم |
ویتامین K | 0.30 میکروگرم |
ویتامین A | 61.00 میکروگرم |
ویتامین D | 0.10 میکروگرم |
آخرین دیدگاهها