[ad_1]
ارزش غذایی و کالری موجود در سوپ جو
خواص سوپ جو
سوپ جو یکی از انواع پیش غذاهای خیلی محبوب در سراسر جهان است که با مواد متنوعی آماده کردن می گردد. فصل های سرد سال مثل پاییز و زمستان از خوبترین زمان ها برای آماده کردن سوپ است.
ادامه روش آماده کردن سوپ جو
مواد تشکیل دهنده اصلی | ارزش |
---|---|
چربی کل | ۵.۵۹ گرم |
کربوهیدرات | ۱۲.۳۹ گرم |
پروتئین | ۲.۵۶ گرم |
قندها | ۰.۸۲ گرم |
کربوهیدرات خالص | – |
کلسیم | ۱۶.۵۰ میلی گرم |
مس | ۰.۰۹ میلی گرم |
آهن | ۰.۶۹ میلی گرم |
منیزیم | ۲۰.۶۸ میلی گرم |
فسفر | ۵۰.۱۶ میلی گرم |
پتاسیم | ۱۲۷.۵۳ میلی گرم |
سلنیوم | ۵.۳۹ میکروگرم |
سدیم | ۵۶۹.۸۳ میلی گرم |
روی | ۰.۵۹ میلی گرم |
آب | ۳۶.۲۷ گرم |
کلسترول | ۷.۸۷ میلی گرم |
ویتامین ها | |
ویتامین B1 | ۰.۱۱ میلی گرم |
ویتامین B2 | ۰.۰۶ میلی گرم |
ویتامین B3 | ۰.۸۶ میلی گرم |
ویتامین B6 | ۰.۰۸ میلی گرم |
ویتامین B9 | ۵.۸۲ میکروگرم |
ویتامین B12 | ۰.۰۳ میکروگرم |
ویتامین C | ۰.۷۳ میلی گرم |
ویتامین E | ۱.۵۵ میلی گرم |
ویتامین K | ۳.۴۳ میکروگرم |
ویتامین A | ۱۸۳.۶۶ میکروگرم |
ویتامین D | ۰.۰۴ میکروگرم |
[ad_2]
منبع : بیتوته
آخرین دیدگاهها