[ad_1]
ارزش غذایی و کالری موجود در سفیده تخم مرغ
خواص سفیده تخم مرغ
سفیده ی تخم مرغ یکی از با کیفیت ترین انواع منبع های پروتئینی و از منبع های غنی ویتامینی محسوب می شود. سفیده ی تخم مرغ علی رغم غنی بودن از خالص ترین نوع پروتئین، دارای میزان ناچیزی از کربوهیدرات ها، چربی و کلسترول است.
ادامه خواص سفیده تخم مرغ
مواد تشکیل دهنده اصلی | ارزش |
---|---|
چربی کل | ۰.۲ گرم |
کربوهیدرات | ۰.۷ گرم |
پروتئین | ۱۱ گرم |
قندها | ۰.۷ گرم |
کربوهیدرات خالص | ۰.۷۳ گرم |
کلسیم | ۷ میلی گرم |
مس | ۰.۰۲ میلی گرم |
آهن | ۰.۰۸ میلی گرم |
منیزیم | ۱۱.۰۰ میلی گرم |
فسفر | ۱۵.۰۰ میلی گرم |
پتاسیم | ۱۶۳.۰۰ میلی گرم |
سلنیوم | ۲۰.۰۰ میکروگرم |
سدیم | ۱۶۶.۰۰ میلی گرم |
روی | ۰.۰۳ میلی گرم |
آب | ۸۷.۵۷ گرم |
کلسترول | ۰ میلی گرم |
ویتامین ها | |
ویتامین B1 | ۰.۰۰۴ میلی گرم |
ویتامین B2 | ۰.۴۳۹ میلی گرم |
ویتامین B3 | ۰.۱۰۵ میلی گرم |
ویتامین B6 | ۰.۰۰۵ میلی گرم |
ویتامین B9 | ۴.۰۰ میکروگرم |
ویتامین B12 | ۰ میکروگرم |
ویتامین C | ۰ میلی گرم |
ویتامین E | ۰ میلی گرم |
ویتامین K | ۰ میکروگرم |
ویتامین A | ۰ میکروگرم |
ویتامین D | ۰ میکروگرم |
زرده تخم مرغ
تخم مرغ
[ad_2]
منبع : بیتوته
آخرین دیدگاهها