[ad_1]
ارزش غذایی و کالری موجود در روغن جگر ماهی
خواص روغن جگر ماهی
روغن ماهی شامل انواع ویتامین ها به ویژه ویتامین های آ، ب و دی است و منبع خوبی برای عنصر ید میباشد. استفاده روغن ماهی نطفه را تقویت می نماید و استفاده آن برای کبد خیلی سودمند است. حفظ سلامت پروستات، تقویت حافظه، درمان آرتروز، کم شدن بیماری های قلبی و عروقی و افزایش باروری از خواص روغن ماهی است.
مواد تشکیل دهنده اصلی | ارزش |
---|---|
چربی کل | ۱۰۰.۰۰ گرم |
کربوهیدرات | ۰.۰۰ گرم |
پروتئین | ۰.۰۰ گرم |
قندها | ۰.۰۰ گرم |
کربوهیدرات خالص | – |
کلسیم | ۰.۰۰ میلی گرم |
مس | ۰.۰۰ میلی گرم |
آهن | ۰.۰۰ میلی گرم |
منیزیم | ۰.۰۰ میلی گرم |
فسفر | ۰.۰۰ میلی گرم |
پتاسیم | ۰.۰۰ میلی گرم |
سلنیوم | ۰.۰۰ میکروگرم |
سدیم | ۰.۰۰ میلی گرم |
روی | ۰.۰۰ میلی گرم |
آب | ۰.۰۰ گرم |
کلسترول | ۵۷۰.۰۰ میلی گرم |
ویتامین ها | |
ویتامین B1 | ۰.۰۰ میلی گرم |
ویتامین B2 | ۰.۰۰ میلی گرم |
ویتامین B3 | ۰.۰۰ میلی گرم |
ویتامین B6 | ۰.۰۰ میلی گرم |
ویتامین B9 | ۰.۰۰ میکروگرم |
ویتامین B12 | ۰.۰۰ میکروگرم |
ویتامین C | ۰.۰۰ میلی گرم |
ویتامین E | ۰.۰۰ میلی گرم |
ویتامین K | ۰.۰۰ میکروگرم |
ویتامین A | ۳۰۰۰۰.۰۰ میکروگرم |
ویتامین D | ۲۵۰.۰۰ میکروگرم |
[ad_2]
منبع : بیتوته
آخرین دیدگاهها