[ad_1]
ارزش غذایی و کالری موجود در ران شترمرغ
خواص ران شترمرغ
گوشت ران شترمرغ، یکی از لذیذترین گوشت ها است که دارای خواص و مزیت های تندرستی متعددی است. کم بودن چربی بین ماهیچه ای گوشت شترمرغ یکی از خواص مهم آن به شمار می رود؛ لذا استفاده متعادل آن برای افرادی که در پی کم شدن وزن هستند یا از بیماری قلبی عروقی رنج می برند سودمند است. این گوشت به علت دارا بودن اسید چرب و غیراشباع امگا ۳ اثر سودمندی در پیشگیری از لخته شدن خون و افسردگی دارد.
روش آماده کردن ران شترمرغ
مواد تشکیل دهنده اصلی | ارزش |
---|---|
چربی کل | ۱.۹۴ گرم |
کربوهیدرات | ۰.۰۰ گرم |
پروتئین | ۲۹.۰۱ گرم |
قندها | ۰.۰۰ گرم |
کربوهیدرات خالص | – |
کلسیم | ۶.۰۰ میلی گرم |
مس | ۰.۱۵ میلی گرم |
آهن | ۳.۱۲ میلی گرم |
منیزیم | ۲۵.۰۰ میلی گرم |
فسفر | ۲۴۴.۰۰ میلی گرم |
پتاسیم | ۳۵۲.۰۰ میلی گرم |
سلنیوم | ۳۶.۵۰ میکروگرم |
سدیم | ۸۳.۰۰ میلی گرم |
روی | ۴.۷۱ میلی گرم |
آب | ۶۹.۹۵ گرم |
کلسترول | ۷۳.۰۰ میلی گرم |
ویتامین ها | |
ویتامین B1 | ۰.۲۴ میلی گرم |
ویتامین B2 | ۰.۳۰ میلی گرم |
ویتامین B3 | ۷.۲۷ میلی گرم |
ویتامین B6 | ۰.۵۶ میلی گرم |
ویتامین B9 | ۱۶.۰۰ میکروگرم |
ویتامین B12 | ۶.۳۶ میکروگرم |
ویتامین C | ۰.۰۰ میلی گرم |
ویتامین E | ۰.۲۲ میلی گرم |
ویتامین K | ۰.۰۰ میکروگرم |
ویتامین A | ۰.۰۰ میکروگرم |
ویتامین D | ۰.۰۰ میکروگرم |
[ad_2]
منبع : بیتوته
آخرین دیدگاهها