ارزش غذایی و کالری موجود در خرفه
خواص خرفه
خرفه قطع كننده خونریزی و چرك میباشد. خرفه از دید طبیعت طبق نظر حكمای طب سنتی خیلی سرد و تر و دارای نیروی قابضه است و مدر است و معتقدند كه برگ و ساقه آن مسكن صفرا است و آن را قمع می كند و حرارت خون و كبد و معده را تسكین می دهد. برای سرفه و سوزش مجرای ادرار و مثانه و روده ها و بواسیر و همچنین تسكین حرارت رحم و سوزش و درد آن سودمند است.
ادامه خواص خرفه
مواد تشکیل دهنده اصلی | ارزش |
---|---|
چربی کل | 0.10 گرم |
کربوهیدرات | 3.43 گرم |
پروتئین | 1.30 گرم |
قندها | 0.00 گرم |
کربوهیدرات خالص | – |
کلسیم | 65.00 میلی گرم |
مس | 0.11 میلی گرم |
آهن | 1.99 میلی گرم |
منیزیم | 68.00 میلی گرم |
فسفر | 44.00 میلی گرم |
پتاسیم | 494.00 میلی گرم |
سلنیوم | 0.90 میکروگرم |
سدیم | 45.00 میلی گرم |
روی | 0.17 میلی گرم |
آب | 93.92 گرم |
کلسترول | 0.00 میلی گرم |
ویتامین ها | |
ویتامین B1 | 0.05 میلی گرم |
ویتامین B2 | 0.11 میلی گرم |
ویتامین B3 | 0.48 میلی گرم |
ویتامین B6 | 0.07 میلی گرم |
ویتامین B9 | 12.00 میکروگرم |
ویتامین B12 | 0.00 میکروگرم |
ویتامین C | 21.00 میلی گرم |
ویتامین E | 0.00 میلی گرم |
ویتامین K | 0.00 میکروگرم |
ویتامین A | 66.00 میکروگرم |
ویتامین D | 0.00 میکروگرم |
آخرین دیدگاهها