[ad_1]
ارزش غذایی و کالری موجود در آرد برنج قهوه ای
خواص آرد برنج قهوه ای
برنج قبل از غنی شدن به رنگ قهوه ای است. برنج ابتدا دارای سبوس است. اگر آن را با همان سبوس آسیاب نمایید آرد برنج قهوه ای آماده کردن می گردد. آرد برنج قهوه ای مثل برنج سبوس دار، دارای فواید فراوانی است. از آرد برنج قهوه ای میتوان برای آماده کردن حلوا و فرنی استفاده نمود.
مواد تشکیل دهنده اصلی | ارزش |
---|---|
چربی کل | ۲.۸ گرم |
کربوهیدرات | ۷۶ گرم |
پروتئین | ۷.۲ گرم |
قندها | ۰.۷ گرم |
کربوهیدرات خالص | ۷۱.۸۸ گرم |
کلسیم | ۱۱.۰۰ میلی گرم |
مس | ۰.۲۳ میلی گرم |
آهن | ۱.۹۸ میلی گرم |
منیزیم | ۱۱۲.۰۰ میلی گرم |
فسفر | ۳۳۷.۰۰ میلی گرم |
پتاسیم | ۲۸۹.۰۰ میلی گرم |
سلنیوم | — |
سدیم | ۸.۰۰ میلی گرم |
روی | ۲.۴۵ میلی گرم |
آب | ۱۱.۹۷ گرم |
کلسترول | ۰ میلی گرم |
ویتامین ها | |
ویتامین B1 | ۰.۴۴۳ میلی گرم |
ویتامین B2 | ۰.۰۸۰ میلی گرم |
ویتامین B3 | ۶.۳۴۰ میلی گرم |
ویتامین B6 | ۰.۷۳۶ میلی گرم |
ویتامین B9 | ۱۶.۰۰ میکروگرم |
ویتامین B12 | ۰ میکروگرم |
ویتامین C | ۰ میلی گرم |
ویتامین E | ۰.۶۰ میلی گرم |
ویتامین K | ۰.۵ میکروگرم |
ویتامین A | ۰ میکروگرم |
ویتامین D | ۰ میکروگرم |
برنج
[ad_2]
منبع : بیتوته
آخرین دیدگاهها