ارزش غذایی و کالری موجود در گوشت غاز محلی خام
خواص گوشت غاز محلی خام
گوشت غاز یکی از منبع های پروتئینی غنی و سالم برای بدن است، انرژی حاصل از استفاده گوشت غاز در بدن به بهبود گردش خون و افزایش آهن در بدن کمک نموده و یک ماده غذای انرژی زا محسوب می گردد. استفاده سوپ گوشت غاز به کم شدن سرفه و درمان سرماخوردگی و تنگی نفس کمک می نماید.
ادامه خواص گوشت غاز محلی خام
مواد تشکیل دهنده اصلی | ارزش |
---|---|
چربی کل | 7.13 گرم |
کربوهیدرات | 0.00 گرم |
پروتئین | 22.75 گرم |
قندها | 0.00 گرم |
کربوهیدرات خالص | —– گرم |
کلسیم | 13.00 میلی گرم |
مس | 0.31 میلی گرم |
آهن | 2.57 میلی گرم |
منیزیم | 24.00 میلی گرم |
فسفر | 312.00 میلی گرم |
پتاسیم | 420.00 میلی گرم |
سلنیوم | 16.80 میکروگرم |
سدیم | 87.00 میلی گرم |
روی | 2.34 میلی گرم |
آب | 68.30 گرم |
کلسترول | 84.00 میلی گرم |
ویتامین ها | |
ویتامین B1 | 0.13 میلی گرم |
ویتامین B2 | 0.38 میلی گرم |
ویتامین B3 | 4.28 میلی گرم |
ویتامین B6 | 0.64 میلی گرم |
ویتامین B9 | 31.00 میکروگرم |
ویتامین B12 | 0.49 میکروگرم |
ویتامین C | 7.20 میلی گرم |
ویتامین E | 0.00 میلی گرم |
ویتامین K | 0.00 میکروگرم |
ویتامین A | 12.00 میکروگرم |
ویتامین D | 0.00 میکروگرم |
آخرین دیدگاهها