ارزش غذایی و کالری موجود در گوشت ران گوساله کبابی
خواص گوشت ران گوساله کبابی
گوشت گوساله قرمز بوده و یکی از منبع های مهم پروتئین محسوب می گردد. گوشت گوساله بیشترین مقدار از ماده ” روی ” را دارد که برای مبارزه با انواع بیماریها و همچنین کم شدن دوره نقاهت بیماری سرما خوردگی و کم شدن کلسترول بد خون خیلی سودمند است.
مواد تشکیل دهنده اصلی | ارزش |
---|---|
چربی کل | 4.65 گرم |
کربوهیدرات | 0.00 گرم |
پروتئین | 27.70 گرم |
قندها | 0.00 گرم |
کربوهیدرات خالص | – |
کلسیم | 6.00 میلی گرم |
مس | 0.13 میلی گرم |
آهن | 0.91 میلی گرم |
منیزیم | 28.00 میلی گرم |
فسفر | 234.00 میلی گرم |
پتاسیم | 389.00 میلی گرم |
سلنیوم | 11.20 میکروگرم |
سدیم | 68.00 میلی گرم |
روی | 3.04 میلی گرم |
آب | 66.10 گرم |
کلسترول | 103.00 میلی گرم |
ویتامین ها | |
ویتامین B1 | 0.06 میلی گرم |
ویتامین B2 | 0.32 میلی گرم |
ویتامین B3 | 9.93 میلی گرم |
ویتامین B6 | 0.31 میلی گرم |
ویتامین B9 | 16.00 میکروگرم |
ویتامین B12 | 1.17 میکروگرم |
ویتامین C | 0.00 میلی گرم |
ویتامین E | 0.49 میلی گرم |
ویتامین K | 5.50 میکروگرم |
ویتامین A | 0.00 میکروگرم |
ویتامین D | 0.00 میکروگرم |
آخرین دیدگاهها