[ad_1]
ارزش غذایی و کالری موجود در مسما بادمجان
خواص مسما بادمجان
خورش مسما بادمجان یکی از خورشهای ساده و اصیل ایرانی است که با رسپی های متنوعی پخته می گردد. این غذای خوش مزه به همراه بادمجان و مرغ سرخ شده جز غذاهایی است که دست کشیدن و صرف نظر کردن از آن مشکل است. این غذا مثل سایر غذاهای ایرانی کمی فوت و فن دارد .
روش آماده کردن مسما بادمجان
مواد تشکیل دهنده اصلی | ارزش |
---|---|
چربی کل | ۱۱.۶۶ گرم |
کربوهیدرات | ۸.۳۲ گرم |
پروتئین | ۷.۵۲ گرم |
قندها | ۱.۵۹ گرم |
کربوهیدرات خالص | – |
کلسیم | ۱۴.۶۹ میلی گرم |
مس | ۰.۰۹ میلی گرم |
آهن | ۰.۸۳ میلی گرم |
منیزیم | ۱۷.۸۶ میلی گرم |
فسفر | ۷۰.۰۷ میلی گرم |
پتاسیم | ۲۰۰.۸۶ میلی گرم |
سلنیوم | ۵.۹۲ میکروگرم |
سدیم | ۶۶۳.۷۳ میلی گرم |
روی | ۱.۲۸ میلی گرم |
آب | ۶۲.۶۵ گرم |
کلسترول | ۲۰.۳۵ میلی گرم |
ویتامین ها | |
ویتامین B1 | ۰.۰۹ میلی گرم |
ویتامین B2 | ۰.۰۸ میلی گرم |
ویتامین B3 | ۱.۷۸ میلی گرم |
ویتامین B6 | ۰.۰۹ میلی گرم |
ویتامین B9 | ۲۱.۹۴ میکروگرم |
ویتامین B12 | ۰.۵۴ میکروگرم |
ویتامین C | ۰.۹۳ میلی گرم |
ویتامین E | ۲.۸۷ میلی گرم |
ویتامین K | ۴.۵۹ میکروگرم |
ویتامین A | ۰.۹۴ میکروگرم |
ویتامین D | ۰.۰۰ میکروگرم |
بادمجان سرخ شده
بادمجان کبابی
بادمجان خام
[ad_2]
منبع : بیتوته
آخرین دیدگاهها