[ad_1]
ارزش غذایی و کالری موجود در مرغ ترش
خواص مرغ ترش
خورشت مرغ ترش یکی از خوش طعم ترین غذاهای سنتی گیلان است که از سبزی های معطر و تازه این استان آماده کردن می گردد. خورشت مرغ ترش دارای خواص بسیاری است.
روش آماده کردن مرغ ترش
مواد تشکیل دهنده اصلی | ارزش |
---|---|
چربی کل | ۱۴.۲۴ گرم |
کربوهیدرات | ۷.۷۹ گرم |
پروتئین | ۱۲.۷۶ گرم |
قندها | ۱.۶۶ گرم |
کربوهیدرات خالص | – |
کلسیم | ۶۶.۳۶ میلی گرم |
مس | ۰.۱۳ میلی گرم |
آهن | ۳.۰۷ میلی گرم |
منیزیم | ۳۰.۲۰ میلی گرم |
فسفر | ۱۱۶.۱۰ میلی گرم |
پتاسیم | ۳۱۲.۸۱ میلی گرم |
سلنیوم | ۱۱.۰۷ میکروگرم |
سدیم | ۷۴۳.۶۴ میلی گرم |
روی | ۱.۲۰ میلی گرم |
آب | ۷۱.۰۱ گرم |
کلسترول | ۷۲.۵۱ میلی گرم |
ویتامین ها | |
ویتامین B1 | ۰.۰۷ میلی گرم |
ویتامین B2 | ۰.۱۶ میلی گرم |
ویتامین B3 | ۳.۴۴ میلی گرم |
ویتامین B6 | ۰.۲۵ میلی گرم |
ویتامین B9 | ۴۰.۹۲ میکروگرم |
ویتامین B12 | ۰.۲۱ میکروگرم |
ویتامین C | ۲۰.۱۹ میلی گرم |
ویتامین E | ۴.۹۲ میلی گرم |
ویتامین K | ۲۱۴.۷۰ میکروگرم |
ویتامین A | ۱۳۵.۵۰ میکروگرم |
ویتامین D | ۰.۲۷ میکروگرم |
[ad_2]
منبع : بیتوته
آخرین دیدگاهها