[ad_1]
ارزش غذایی و کالری موجود در عدس پلو
خواص عدس پلو
ترکیب برنج و عدس، منبعی از خواص و فایده برای تندرستی است. چربی پایین برنج و کالری خیلی کم عدس سبب می گردد که شما بتوانید به خوبی وزن خود را کنترل نمایید و دچار مشکل اضافه وزن نشوید. عدس مملو از کلسیم است. کلسیم برای سلامت دندان و استخوان سودمند است. اگر دچار دندان درد، تحلیل استخوان یا پوکی استخوان هستید، توصیه میکنیم به طور با نظم عدس استفاده نمایید. عدس میتواند به سلامت قلب نیز کمک نماید.
روش آماده کردن عدس پلو
مواد تشکیل دهنده اصلی | ارزش |
---|---|
چربی کل | ۵.۹۴ گرم |
کربوهیدرات | ۳۰.۸۱ گرم |
پروتئین | ۷.۰۱ گرم |
قندها | ۴.۰۰ گرم |
کربوهیدرات خالص | – |
کلسیم | ۱۶.۵۴ میلی گرم |
مس | ۰.۱۴ میلی گرم |
آهن | ۱.۵۳ میلی گرم |
منیزیم | ۲۵.۳۵ میلی گرم |
فسفر | ۱۱۱.۳۶ میلی گرم |
پتاسیم | ۲۲۴.۰۸ میلی گرم |
سلنیوم | ۲.۷۵ میکروگرم |
سدیم | ۴۹۶.۲۶ میلی گرم |
روی | ۱.۱۱ میلی گرم |
آب | ۷۸.۶۹ گرم |
کلسترول | ۸.۷۳ میلی گرم |
ویتامین ها | |
ویتامین B1 | ۰.۰۹ میلی گرم |
ویتامین B2 | ۰.۰۷ میلی گرم |
ویتامین B3 | ۱.۳۲ میلی گرم |
ویتامین B6 | ۰.۱۴ میلی گرم |
ویتامین B9 | ۶۴.۶۳ میکروگرم |
ویتامین B12 | ۰.۱۶ میکروگرم |
ویتامین C | ۰.۷۴ میلی گرم |
ویتامین E | ۲.۲۵ میلی گرم |
ویتامین K | ۰.۵ میکروگرم |
ویتامین A | ۰.۰۴ میکروگرم |
ویتامین D | ۰.۰۰ میکروگرم |
عدس
برنج
پلو ساده
[ad_2]
منبع : بیتوته
آخرین دیدگاهها