ارزش غذایی و کالری موجود در شربت ذرت
خواص شربت ذرت
شربت ذرت یک گونه شربت غذایی میباشد که از نشاسته ذرت آماده کردن میشود. از این شربت اگرچه به عنوان شیرین کننده طبیعی به جای شکر در انواع غذاهای فرآوری شده نام برده می گردد، مثل صنایع نان و شیرینی، نوشابه ها، انواع کنسروها وبستنی ها ، اما به گفته محققان علوم تغذیه این ماده با فروکتوز بالا قادر هست همان تاثیرات منفی شکر در بدن را داشته باشد. استفاده زیاد از شربت ذرت برای تندرستی مضر است .
مواد تشکیل دهنده اصلی | ارزش |
---|---|
چربی کل | 0.00 گرم |
کربوهیدرات | 77.59 گرم |
پروتئین | 0.00 گرم |
قندها | 26.70 گرم |
کربوهیدرات خالص | – |
کلسیم | 18.00 میلی گرم |
مس | 0.05 میلی گرم |
آهن | 0.37 میلی گرم |
منیزیم | 8.00 میلی گرم |
فسفر | 11.00 میلی گرم |
پتاسیم | 44.00 میلی گرم |
سلنیوم | 2.90 میکروگرم |
سدیم | 155.00 میلی گرم |
روی | 0.04 میلی گرم |
آب | 22.01 گرم |
کلسترول | 0.00 میلی گرم |
ویتامین ها | |
ویتامین B1 | 0.01 میلی گرم |
ویتامین B2 | 0.01 میلی گرم |
ویتامین B3 | 0.02 میلی گرم |
ویتامین B6 | 0.01 میلی گرم |
ویتامین B9 | 0.00 میکروگرم |
ویتامین B12 | 0.00 میکروگرم |
ویتامین C | 0.00 میلی گرم |
ویتامین E | 0.00 میلی گرم |
ویتامین K | 0.00 میکروگرم |
ویتامین A | 0.00 میکروگرم |
ویتامین D | 0.00 میکروگرم |
آخرین دیدگاهها