ارزش غذایی و کالری موجود در سیب شکری
خواص سیب شکری
هرچند این میوه از دید فنی بومی آمریکای گرمسیری است، اما تاجران اسپانیایی آن را به این منطقه آوردند. سیبهای شکری خواص بسیاری دارند از جمله تسهیل تولید شیر برای مادرها شیرده، حفظ سلامت قلب و پیشگیری از آسم برای آنتی اکسیدان بسیاری که دارد.
مواد تشکیل دهنده اصلی | ارزش |
---|---|
چربی کل | 0.680 گرم |
کربوهیدرات | 17.71 گرم |
پروتئین | 1.57 گرم |
قندها | 12.87 گرم |
کربوهیدرات خالص | 14.71 گرم |
کلسیم | 10.00 میلی گرم |
مس | 0.07 میلی گرم |
آهن | 0.27 میلی گرم |
منیزیم | 17.00 میلی گرم |
فسفر | 26.00 میلی گرم |
پتاسیم | 287.00 میلی گرم |
سلنیوم | – |
سدیم | 7.00 میلی گرم |
روی | 0.16 میلی گرم |
آب | 79.39 گرم |
کلسترول | 0.00 میلی گرم |
ویتامین ها | |
ویتامین B1 | 0.101 میلی گرم |
ویتامین B2 | 0.131 میلی گرم |
ویتامین B3 | 0.644 میلی گرم |
ویتامین B6 | 0.257 میلی گرم |
ویتامین B9 | 23.00 میکروگرم |
ویتامین B12 | 0.00 میکروگرم |
ویتامین C | 12.6 میلی گرم |
ویتامین E | 0.27 میلی گرم |
ویتامین K | – |
ویتامین A | 0.00 میکروگرم |
ویتامین D | – |
آخرین دیدگاهها