ارزش غذایی و کالری موجود در روغن کره
خواص روغن کره
روغن کره در واقع همان روغن زرد حیوانی است که دارای مقدار چربی زیادتری نسبت به کره حیوانی بوده زیرا طی فرایندی میزان ماست و آب باقی مانده در آن کاملا از بین می رود و آنچه که باقی می ماند، 80 درصد چربی و مقداری ویتامین A و سایر مواد معدنی سودمند است. از روغن حیوانی به منظور پخت و پز و استفاده صبحانه میتوان استفاده نمود.
مواد تشکیل دهنده اصلی | ارزش |
---|---|
چربی کل | 99.48 گرم |
کربوهیدرات | 0.00 گرم |
پروتئین | 0.28 گرم |
قندها | 0.00 گرم |
کربوهیدرات خالص | – |
کلسیم | 4.00 میلی گرم |
مس | 0.00 میلی گرم |
آهن | 0.00 میلی گرم |
منیزیم | 0.00 میلی گرم |
فسفر | 3.00 میلی گرم |
پتاسیم | 5.00 میلی گرم |
سلنیوم | 0.00 میکروگرم |
سدیم | 2.00 میلی گرم |
روی | 0.01 میلی گرم |
آب | 0.24 گرم |
کلسترول | 256.00 میلی گرم |
ویتامین ها | |
ویتامین B1 | 0.00 میلی گرم |
ویتامین B2 | 0.01 میلی گرم |
ویتامین B3 | 0.00 میلی گرم |
ویتامین B6 | 0.00 میلی گرم |
ویتامین B9 | 0.00 میکروگرم |
ویتامین B12 | 0.01 میکروگرم |
ویتامین C | 0.00 میلی گرم |
ویتامین E | 2.80 میلی گرم |
ویتامین K | 8.60 میکروگرم |
ویتامین A | 840.00 میکروگرم |
ویتامین D | 1.80 میکروگرم |
آخرین دیدگاهها