[ad_1]
ارزش غذایی و کالری موجود در روغن پنبه دانه
خواص روغن پنبه دانه
روغن پنبه دانه یک چربی شاملِ کربن غیراشباع است، خواص ضدالتهابی دارد. این خاصیت ضدالتهابی روغن پنبه دانه علاوه بر کم شدن خطر ابتلا به بیماریهای قلبیعروقی، سبب کم شدن علائم و سیر بیماریهای التهابی مثل آرتریت التهابی میشود. در مطالعهای نشان داده شد، که استفاده از عصارۀ پنبه دانه مثل داروی گلی بنکلامید باعث افزایش گلیکوژن کبدی میشود، که این اثر در کنار اثر سودمند این روغن بر چربی خون، میتواند برای دیابت سودمند باشد.
مواد تشکیل دهنده اصلی | ارزش |
---|---|
چربی کل | ۱۰۰.۰۰ گرم |
کربوهیدرات | ۰.۰۰ گرم |
پروتئین | ۰.۰۰ گرم |
قندها | ۰.۰۰ گرم |
کربوهیدرات خالص | – |
کلسیم | ۰.۰۰ میلی گرم |
مس | ۰.۰۰ میلی گرم |
آهن | ۰.۰۰ میلی گرم |
منیزیم | ۰.۰۰ میلی گرم |
فسفر | ۰.۰۰ میلی گرم |
پتاسیم | ۰.۰۰ میلی گرم |
سلنیوم | ۰.۰۰ میکروگرم |
سدیم | ۰.۰۰ میلی گرم |
روی | ۰.۰۰ میلی گرم |
آب | ۰.۰۰ گرم |
کلسترول | ۰.۰۰ میلی گرم |
ویتامین ها | |
ویتامین B1 | ۰.۰۰ میلی گرم |
ویتامین B2 | ۰.۰۰ میلی گرم |
ویتامین B3 | ۰.۰۰ میلی گرم |
ویتامین B6 | ۰.۰۰ میلی گرم |
ویتامین B9 | ۰.۰۰ میکروگرم |
ویتامین B12 | ۰.۰۰ میکروگرم |
ویتامین C | ۰.۰۰ میلی گرم |
ویتامین E | ۳۵.۳۰ میلی گرم |
ویتامین K | ۲۴.۷۰ میکروگرم |
ویتامین A | ۰.۰۰ میکروگرم |
ویتامین D | ۰.۰۰ میکروگرم |
[ad_2]
منبع : بیتوته
آخرین دیدگاهها