ارزش غذایی و کالری موجود در رشته پلویی پخته
خواص رشته پلویی پخته
رشته پلویی پخته با داشتن ویتامین های گروه ب به زیبایی پوست و مو کمک می نماید.تار موها را ضخیم نموده و ریزش مو را متوقف می نماید. رشته پلویی پخته حرکت روده ها را تقویت و تنظیم می نماید. رشته پلو با گوشت چرخ نموده گوسفندی برای بیماران و افرادی که به کمخونی مبتلا هستند و افرادی که جراحی نموده اند و خون از دست داده اند مناسب است. رشته پلو، سردی طبع برنج را گرفته و آن را رو به تعادل می برد.
روش آماده کردن رشته پلویی پخته
مواد تشکیل دهنده اصلی | ارزش |
---|---|
چربی کل | 0.20 گرم |
کربوهیدرات | 24.90 گرم |
پروتئین | 0.91 گرم |
قندها | 0.00# گرم |
کربوهیدرات خالص | – |
کلسیم | 4.00 میلی گرم |
مس | 0.04 میلی گرم |
آهن | 0.14 میلی گرم |
منیزیم | 3.00 میلی گرم |
فسفر | 20.00 میلی گرم |
پتاسیم | 4.00 میلی گرم |
سلنیوم | 4.50 میکروگرم |
سدیم | 19.00 میلی گرم |
روی | 0.25 میلی گرم |
آب | 73.82 گرم |
کلسترول | 0.00 میلی گرم |
ویتامین ها | |
ویتامین B1 | 0.02 میلی گرم |
ویتامین B2 | 0.00 میلی گرم |
ویتامین B3 | 0.07 میلی گرم |
ویتامین B6 | 0.01 میلی گرم |
ویتامین B9 | 3.00 میکروگرم |
ویتامین B12 | 0.00 میکروگرم |
ویتامین C | 0.00 میلی گرم |
ویتامین E | 0.00 میلی گرم |
ویتامین K | 0.00 میکروگرم |
ویتامین A | 0.00 میکروگرم |
ویتامین D | 0.00 میکروگرم |
آخرین دیدگاهها