[ad_1]
ارزش غذایی و کالری موجود در دنبه گوسفند
خواص دنبه گوسفند
استفاده روغن دنبه، خیلی آسانتر از روغن های نباتی جامد و مایع، هضم و جذب بدن می گردد و استفاده به اندازه و صحیح آن سبب کنترل چربی خون شده، علاوه بر اینکه این روغن، یکی از روغن های ایده آل برای سرخ کردن غذاها است. روغن دنبه سبب کم شدن کلسترول بد خون و افزایش کلسترول خوب می گردد، با این وجود بایستی توجه داشت به علت دارا بودن مقادیر بالایی از اسیدهای چرب اشباع، افراط در استفاده آن برای بیماران قلبی و اشخاص دارای کلسترول بالا بایستی با احتیاط همراه باشد.
ادامه خواص دنبه گوسفند
مواد تشکیل دهنده اصلی | ارزش |
---|---|
چربی کل | ۱۰۰.۰۰ گرم |
کربوهیدرات | ۰.۰۰ گرم |
پروتئین | ۰.۰۰ گرم |
قندها | ۰.۰۰ گرم |
کربوهیدرات خالص | – |
کلسیم | ۰.۰۰ میلی گرم |
مس | ۰.۰۰ میلی گرم |
آهن | ۰.۰۰ میلی گرم |
منیزیم | ۰.۰۰ میلی گرم |
فسفر | ۰.۰۰ میلی گرم |
پتاسیم | ۰.۰۰ میلی گرم |
سلنیوم | ۰.۲۰ میکروگرم |
سدیم | ۰.۰۰ میلی گرم |
روی | ۰.۰۰ میلی گرم |
آب | ۰.۰۰ گرم |
کلسترول | ۱۰۲.۰۰ میلی گرم |
ویتامین ها | |
ویتامین B1 | ۰.۰۰ میلی گرم |
ویتامین B2 | ۰.۰۰ میلی گرم |
ویتامین B3 | ۰.۰۰ میلی گرم |
ویتامین B6 | ۰.۰۰ میلی گرم |
ویتامین B9 | ۰.۰۰ میکروگرم |
ویتامین B12 | ۰.۰۰ میکروگرم |
ویتامین C | ۰.۰۰ میلی گرم |
ویتامین E | ۲.۸۰ میلی گرم |
ویتامین K | ۰.۰۰ میکروگرم |
ویتامین A | ۰.۰۰ میکروگرم |
ویتامین D | ۰.۷۰ میکروگرم |
چربی بوقلمون
[ad_2]
منبع : بیتوته
آخرین دیدگاهها