[ad_1]
ارزش غذایی و کالری موجود در جوجه کباب
خواص جوجه کباب
جوجه از جمله غذاهایی است که بیشترین پروتئین در آن یافت می گردد. جوجه کباب برای بیماری آلزایمر و بیماری چشم ناشی از کهولت سن خیلی سودمند بوده و از آن پیشگیری می نماید.
ادامه خواص جوجه کباب
مواد تشکیل دهنده اصلی | ارزش |
---|---|
چربی کل | ۱۳.۴۸ گرم |
کربوهیدرات | ۲.۹۱ گرم |
پروتئین | ۲۳.۶۵ گرم |
قندها | ۱.۰۲ گرم |
کربوهیدرات خالص | – |
کلسیم | ۱۹.۱۳ میلی گرم |
مس | ۰.۰۸ میلی گرم |
آهن | ۱.۳۰ میلی گرم |
منیزیم | ۲۵.۱۶ میلی گرم |
فسفر | ۱۶۴.۴۳ میلی گرم |
پتاسیم | ۲۵۹.۵۹ میلی گرم |
سلنیوم | ۲۰.۵۲ میکروگرم |
سدیم | ۳۶۷.۹۳ میلی گرم |
روی | ۱.۷۲ میلی گرم |
آب | ۸۲.۰۲ گرم |
کلسترول | ۷۴.۹۵ میلی گرم |
ویتامین ها | |
ویتامین B1 | ۰.۰۷ میلی گرم |
ویتامین B2 | ۰.۱۶ میلی گرم |
ویتامین B3 | ۷.۳۷ میلی گرم |
ویتامین B6 | ۰.۴۰ میلی گرم |
ویتامین B9 | ۱۰.۲۹ میکروگرم |
ویتامین B12 | ۰.۲۶ میکروگرم |
ویتامین C | ۱۷.۰۴ میلی گرم |
ویتامین E | ۱.۱۴ میلی گرم |
ویتامین K | ۳.۶۲ میکروگرم |
ویتامین A | ۴۸.۵۹ میکروگرم |
ویتامین D | ۰.۰۰ میکروگرم |
[ad_2]
منبع : بیتوته
آخرین دیدگاهها