ارزش غذایی و کالری موجود در تمبر هندی
خواص تمبر هندی
تمر هندی با کم شدن فشار بر لوزالمعده سبب میشود گلوکز خون پایین بیاید و در کنار درمان و بهبود مقاومت انسولین در افرادی که دچار دیابت هستند چربی خون را نیز کم شدن دهد. تمر هندی به دلیل وجود مقادیر زیاد ویتامین ث و آنتی اکسیدان ها مشکلات خفیف گوارشی از جمله حالت تهوع را قادر هست بهبود بخشد. این میوه پر خاصیت به دلیل وجود مواد معدنی و ترکیبات مقوی در خود سبب کم شدن دردهای مفصلی و آرتروزی می گردد.
ادامه خواص تمبر هندی
مواد تشکیل دهنده اصلی | ارزش |
---|---|
چربی کل | 0.600 گرم |
کربوهیدرات | 62.50 گرم |
پروتئین | 2.80 گرم |
قندها | 38.80 گرم |
کربوهیدرات خالص | 57.4 گرم |
کلسیم | 74.00 میلی گرم |
مس | 0.09 میلی گرم |
آهن | 2.80 میلی گرم |
منیزیم | 92.00 میلی گرم |
فسفر | 113.00 میلی گرم |
پتاسیم | 628.00 میلی گرم |
سلنیوم | 1.30 میکروگرم |
سدیم | 28.00 میلی گرم |
روی | 28.00 میلی گرم |
آب | 31.40 گرم |
کلسترول | 0.00 میلی گرم |
ویتامین ها | |
ویتامین B1 | 0.428 میلی گرم |
ویتامین B2 | 0.152 میلی گرم |
ویتامین B3 | 1.938 میلی گرم |
ویتامین B6 | 0.066 میلی گرم |
ویتامین B9 | 14.00 میکروگرم |
ویتامین B12 | 0.00 میکروگرم |
ویتامین C | 3.5 میلی گرم |
ویتامین E | 0.10 میلی گرم |
ویتامین K | 2.8 میکروگرم |
ویتامین A | 2.00 میکروگرم |
ویتامین D | 0.00 میکروگرم |
آخرین دیدگاهها