ارزش غذایی و کالری موجود در برنج پفکی
خواص برنج پفکی
برنجک یک میان وعده سالم و کمی پرکالری است که خیلی ساده و سریع آماده کردن می گردد. خواص برنج این دانه با ارزش خیلی زیاد است و همین موضوع سبب شده است استفاده برنجک برای از از مشکلات سودمند باشد؛ مثل کسانی که که از سوء هاضمه شدید رنج می برد و یا کسانی که دچار اسهال، زخم و ورم معده و روده هستند. در کنار این همه مزیت ها، این خوراکی برای پرکالری بودن، افرادی که دارای اضافه وزن هستند، توصیه نمی شود.
روش آماده کردن برنج پفکی
مواد تشکیل دهنده اصلی | ارزش |
---|---|
چربی کل | 0.50 گرم |
کربوهیدرات | 89.80 گرم |
پروتئین | 6.30 گرم |
قندها | 0.00 گرم |
کربوهیدرات خالص | – |
کلسیم | 6.00 میلی گرم |
مس | 0.17 میلی گرم |
آهن | 31.70 میلی گرم |
منیزیم | 25.00 میلی گرم |
فسفر | 98.00 میلی گرم |
پتاسیم | 113.00 میلی گرم |
سلنیوم | 10.50 میکروگرم |
سدیم | 3.00 میلی گرم |
روی | 1.03 میلی گرم |
آب | 3.00 گرم |
کلسترول | 3.00 میلی گرم |
ویتامین ها | |
ویتامین B1 | 2.60 میلی گرم |
ویتامین B2 | 1.80 میلی گرم |
ویتامین B3 | 35.30 میلی گرم |
ویتامین B6 | 0.08 میلی گرم |
ویتامین B9 | 19.00 میکروگرم |
ویتامین B12 | 0.00 میکروگرم |
ویتامین C | 0.00 میلی گرم |
ویتامین E | 0.00 میلی گرم |
ویتامین K | 0.00 میکروگرم |
ویتامین A | 0.00 میکروگرم |
ویتامین D | 0.00 میکروگرم |
آخرین دیدگاهها