ارزش غذایی و کالری موجود در آجیل کاراملی
خواص آجیل کاراملی
کارامل ساخته شده از گرم کردن شکر، طعمی غنی و دلپذیر را ارائه می دهد. هنگامی که با آجیل ترکیب می گردد، به یک نیروگاه از مواد مقوی تبدیل می گردد. آجیل کاراملی را قادر هستید با هر آجیل دلخواهی آماده کردن نمایید. علاوه بر مقوی بودن و انرژی زا بودن منبع خوبی از چربی های سالم و مملو از ویتامین E و مواد معدنی و دارای خاصیت آنتی اکسیدانی است.
مواد تشکیل دهنده اصلی | ارزش |
---|---|
چربی کل | 14 گرم |
کربوهیدرات | 70 گرم |
پروتئین | 5.8 گرم |
قندها | 59 گرم |
کربوهیدرات خالص | 69.33 گرم |
کلسیم | 134.00 میلی گرم |
مس | 0.19 میلی گرم |
آهن | 0.44 میلی گرم |
منیزیم | 33.00 میلی گرم |
فسفر | 140.00 میلی گرم |
پتاسیم | 239.00 میلی گرم |
سلنیوم | 2.10 میکروگرم |
سدیم | 218.00 میلی گرم |
روی | 0.73 میلی گرم |
آب | 8.01 گرم |
کلسترول | 6.00 میلی گرم |
ویتامین ها | |
ویتامین B1 | 0.129 میلی گرم |
ویتامین B2 | 0.244 میلی گرم |
ویتامین B3 | 0.256 میلی گرم |
ویتامین B6 | 0.109 میلی گرم |
ویتامین B9 | 14.00 میکروگرم |
ویتامین B12 | 0.00 میکروگرم |
ویتامین C | 0.5 میلی گرم |
ویتامین E | 0.49 میلی گرم |
ویتامین K | 1.9 میکروگرم |
ویتامین A | 11.00 میکروگرم |
ویتامین D | 0.00 میکروگرم |
آخرین دیدگاهها