[ad_1]
ارزش غذایی و کالری موجود در گوشت غاز محلی خام
خواص گوشت غاز محلی خام
گوشت غاز یکی از منبع های پروتئینی غنی و سالم برای بدن است، انرژی حاصل از استفاده گوشت غاز در بدن به بهبود گردش خون و افزایش آهن در بدن کمک نموده و یک ماده غذای انرژی زا محسوب می گردد. استفاده سوپ گوشت غاز به کم شدن سرفه و درمان سرماخوردگی و تنگی نفس کمک می نماید.
ادامه خواص گوشت غاز محلی خام
مواد تشکیل دهنده اصلی | ارزش |
---|---|
چربی کل | ۷.۱۳ گرم |
کربوهیدرات | ۰.۰۰ گرم |
پروتئین | ۲۲.۷۵ گرم |
قندها | ۰.۰۰ گرم |
کربوهیدرات خالص | —– گرم |
کلسیم | ۱۳.۰۰ میلی گرم |
مس | ۰.۳۱ میلی گرم |
آهن | ۲.۵۷ میلی گرم |
منیزیم | ۲۴.۰۰ میلی گرم |
فسفر | ۳۱۲.۰۰ میلی گرم |
پتاسیم | ۴۲۰.۰۰ میلی گرم |
سلنیوم | ۱۶.۸۰ میکروگرم |
سدیم | ۸۷.۰۰ میلی گرم |
روی | ۲.۳۴ میلی گرم |
آب | ۶۸.۳۰ گرم |
کلسترول | ۸۴.۰۰ میلی گرم |
ویتامین ها | |
ویتامین B1 | ۰.۱۳ میلی گرم |
ویتامین B2 | ۰.۳۸ میلی گرم |
ویتامین B3 | ۴.۲۸ میلی گرم |
ویتامین B6 | ۰.۶۴ میلی گرم |
ویتامین B9 | ۳۱.۰۰ میکروگرم |
ویتامین B12 | ۰.۴۹ میکروگرم |
ویتامین C | ۷.۲۰ میلی گرم |
ویتامین E | ۰.۰۰ میلی گرم |
ویتامین K | ۰.۰۰ میکروگرم |
ویتامین A | ۱۲.۰۰ میکروگرم |
ویتامین D | ۰.۰۰ میکروگرم |
[ad_2]
منبع : بیتوته
آخرین دیدگاهها