[ad_1]
ارزش غذایی و کالری موجود در کشک
خواص کشک
کشک، یک محصول لبنی خوش طعم و پرطرفدار است که عملکرد سیستم گوارش و هضم غذا را بهبود می بخشد. ویتامین های حساس موجود در شیر در حین آماده کردن ی کشک از بین می روند. کشک شامل مقدار بسیاری پروتئین است.
روش آماده کردن کشک
مواد تشکیل دهنده اصلی | ارزش |
---|---|
چربی کل | ۷.۱۰ گرم |
کربوهیدرات | ۸.۰۷ گرم |
پروتئین | ۷۰.۲۰ گرم |
قندها | ۰ گرم |
کربوهیدرات خالص | — |
کلسیم | ۴۳۰.۰۰ میلی گرم |
مس | ۰ میلی گرم |
آهن | ۲.۰۰ میلی گرم |
منیزیم | ۰ میلی گرم |
فسفر | ۰ میلی گرم |
پتاسیم | ۰ میلی گرم |
سلنیوم | ۰ میکروگرم |
سدیم | ۰ میلی گرم |
روی | ۰ میلی گرم |
آب | ۶.۰۰ گرم |
کلسترول | ۰ میلی گرم |
ویتامین ها | |
ویتامین B1 | ۰.۳۷ میلی گرم |
ویتامین B2 | ۰.۸۲ میلی گرم |
ویتامین B3 | ۱.۶۲ میلی گرم |
ویتامین B6 | ۰ میلی گرم |
ویتامین B9 | ۰ میکروگرم |
ویتامین B12 | ۰ میکروگرم |
ویتامین C | ۰ میلی گرم |
ویتامین E | ۰ میلی گرم |
ویتامین K | ۰ میکروگرم |
ویتامین A | ۰ میکروگرم |
ویتامین D | ۰ میکروگرم |
[ad_2]
منبع : بیتوته
آخرین دیدگاهها