
ارزش غذایی و کالری موجود در پنیر آبی
خواص پنیر آبی
پنیر رگه آبی یا بلوچیز (پنیر آبی) نوعی پنیر است که با کپک آبی پرورده می گردد. پنیر آبی در کم شدن احتمال ابتلا به بیماری های قلبی عروقی سودمند هستند. از دیگر فواید تندرستی پنیرهای آبی شاید شامل تاثیرات ضد التهابی برای محافظت در برابر بیماریهای قلبی عروقی و آرتروز، پیشگیری از تشکیل سلولیت و بهبود سیستم ایمنی بدن باشد.
ادامه خواص پنیر آبی
مواد تشکیل دهنده اصلی | ارزش |
---|---|
چربی کل | ۲۹ گرم |
کربوهیدرات | ۲.۳ گرم |
پروتئین | ۲۱ گرم |
قندها | ۰.۵ گرم |
کربوهیدرات خالص | ۲.۳۴ گرم |
کلسیم | ۵۲۸.۰۰ میلی گرم |
مس | ۰.۰۴ میلی گرم |
آهن | ۰.۳۱ میلی گرم |
منیزیم | ۲۳.۰۰ میلی گرم |
فسفر | ۳۸۷.۰۰ میلی گرم |
پتاسیم | ۲۵۶.۰۰ میلی گرم |
سلنیوم | ۱۴.۵۰ میکروگرم |
سدیم | ۱۱۴۶.۰۰ میلی گرم |
روی | ۲.۶۶ میلی گرم |
آب | ۴۲.۴۱ گرم |
کلسترول | ۷۵.۰۰ میلی گرم |
ویتامین ها | |
ویتامین B1 | ۰.۰۲۹ میلی گرم |
ویتامین B2 | ۰.۳۸۲ میلی گرم |
ویتامین B3 | ۱.۰۱۶ میلی گرم |
ویتامین B6 | ۰.۱۶۶ میلی گرم |
ویتامین B9 | ۳۶.۰۰ میکروگرم |
ویتامین B12 | ۰.۰۰ میکروگرم |
ویتامین C | ۰.۰۰ میلی گرم |
ویتامین E | ۰.۲۵ میلی گرم |
ویتامین K | ۲.۴ میکروگرم |
ویتامین A | ۱۹۸.۰۰ میکروگرم |
ویتامین D | ۰.۵۰ میکروگرم |
آخرین دیدگاهها