[ad_1]

ارزش غذایی و کالری موجود در نودل
 خواص نودل 
نودل یا رشته فرنگی غذای آمادهای است که حاصل از برش خمیر فطیر به شکلهای مختلف به دست میآید. نودل فوری دارای ارزش غذایی کمی است و شامل مقدار خیلی بالایی سدیم است که استفاده بیش از حد سدیم برای فشار خون و سلامت قلب مضر است. استفاده زیاد نودل اصلا توصیه نمیشود.
| مواد تشکیل دهنده اصلی | ارزش | 
|---|---|
| چربی کل | ۱۸.۰۷ گرم | 
| کربوهیدرات | ۶۳.۱ گرم | 
| پروتئین | ۱۱ گرم | 
| قندها | ۰.۷۶ گرم | 
| کربوهیدرات خالص | ۵۹.۹۶ گرم | 
| کلسیم | ۲۹ میلی گرم | 
| مس | – میلی گرم | 
| آهن | ۰.۵۱ میلی گرم | 
| منیزیم | ۰ میلی گرم | 
| فسفر | ۰ میلی گرم | 
| پتاسیم | ۰ میلی گرم | 
| سلنیوم | ۰ میکروگرم | 
| سدیم | ۲۰۱۴.۰۰ میلی گرم | 
| روی | ۰ میلی گرم | 
| آب | ۰ گرم | 
| کلسترول | ۰ میلی گرم | 
| ویتامین ها | |
| ویتامین B1 | – میلی گرم | 
| ویتامین B2 | – میلی گرم | 
| ویتامین B3 | – میلی گرم | 
| ویتامین B6 | – میلی گرم | 
| ویتامین B9 | – میکروگرم | 
| ویتامین B12 | – میکروگرم | 
| ویتامین C | ۰ میلی گرم | 
| ویتامین E | – میلی گرم | 
| ویتامین K | – میکروگرم | 
| ویتامین A | – میکروگرم | 
| ویتامین D | – میکروگرم | 
[ad_2]
منبع : بیتوته
 
								























آخرین دیدگاهها