لوگو چشم انداز cheshmandaz.ir

جدول ارزش غذایی و میزان کالری مارچوبه پخته شده


کالری مارچوبه پخته شده,ارزش غذایی مارچوبه پخته شده

ارزش غذایی و کالری موجود در مارچوبه پخته شده

 

خواص مارچوبه پخته شده

مارچوبه، منبع غنی اینولین، پورین، ویتامین‌های C و E، سلنیوم، منیزیم و بسیاری از مواد معدنی دیگر است. مارچوبه دارای ارزش غذایی بالایی است. مارچوبه را به صورت تازه، کنسرو شده و خام استفاده می کنند. از خواص مارچوبه میتوان به تنظیم فشار خون، تنظیم عملکرد صحیح قلب، استفاده از آن برای داشتن بارداری سالم، تنظیم قند خون اشاره نمود.

ادامه خواص مارچوبه
جدول ارزش غذایی مارچوبه پخته شده در 100 گرم
100 گرم مارچوبه پخته شده: 22 کالری
مواد تشکیل دهنده اصلیارزش
چربی کل0.2 گرم
کربوهیدرات4.1 گرم
پروتئین2.4 گرم
قندها1.30 گرم
کربوهیدرات خالص2.11 گرم
کلسیم23.00 میلی گرم
مس0.17 میلی گرم
آهن0.91 میلی گرم
منیزیم14.00 میلی گرم
فسفر54.00 میلی گرم
پتاسیم224.00 میلی گرم
سلنیوم6.10 میکروگرم
سدیم14.00 میلی گرم
روی0.60 میلی گرم
آب92.63 گرم 
کلسترول0.00 میلی گرم
ویتامین ها
ویتامین B10.162 میلی گرم
ویتامین B20.139 میلی گرم
ویتامین B31.084 میلی گرم
ویتامین B60.079 میلی گرم
ویتامین B9149.00 میکروگرم
ویتامین B120.00 میکروگرم
ویتامین C7.7 میلی گرم
ویتامین E1.50 میلی گرم
ویتامین K50.6 میکروگرم
ویتامین A50.00 میکروگرم
ویتامین D0.00 میکروگرم

 



منبع : بیتوته

بیشتر بخوانید :

آخرین دیدگاه‌ها